UA
RU

Лаура Мосс – дівчина з обкладинки нового digital-номера Marie Claire

Редагувати переклад
Лаура Мосс – дівчина, яка відображає настрій сучасної епохи. Вона яскрава, смілива та допитлива. В інтерв'ю для Marie Claire героїня нової digital-обкладинки розповіла про свої плани на майбутнє, а також про дві головні пристрасті - архітектуру та модельлінг.

Лаура Мосс – дівчина з обкладинки нового digital-номера Marie Claire-Фото 1

 

Ви багато подорожуєте та відвідуєте найцікавіші місця. Розкажіть, які міста найбільше подобаються і де вміють влаштовувати найкрасивіші вечірки?

З дитинства я завжди подорожувала світом і знайомилася з новими культурами. Це спонукало мене спробувати пожити в інших країнах, щоб дізнатися про нові міста і спосіб життя в них. Коли я жила в Іспанії, мені подобалася різноманітність краєвидів, і тому я закохалася у Мадрид та Ібіцу. Також я полюбила ці міста за їхні гастрономічні пріоритети та, звичайно ж, за грандіозні вечірки та фестивалі.

Лаура Мосс – дівчина з обкладинки нового digital-номера Marie Claire-Фото 2

Уявіть, що у вас є 7 днів відпустки, які вам потрібно провести якнайцікавіше, що б ви вибрали для себе?

Найважливішим у моєму житті є моя сім'я, тому будь-яка відпустка має відбуватися з моїми рідними людьми. Я якийсь час була далеко від матері... і сумую за нею. Маючи досвід роботи архітектором і здобувши освіту в Колумбії, мені подобається відвідувати місця з унікальними архітектурними елементами, такими як Рим. Отже, мої ідеальні дні відпустки були б наповнені поєднанням огляду архітектурно значущих пам'яток, фантастичної їжі та великої кількості сміху з моєю сім'єю. Можливо, туди також можна додати трохи покупок (сміється).

Лаура Мосс – дівчина з обкладинки нового digital-номера Marie Claire-Фото 3

Якщо говорити про вашу професію моделі, що найскладніше та найцікавіше у вашій роботі?

Я думаю, що у будь-якій роботі завжди складно просто розпочати. У моєму випадку все було так нове і чуже мені. Я гадки не мала, що роблю. Тільки досвід, отриманий з часом, дозволив мені вчитися, і лише після довгих занять та професійної підготовки. Останнім часом найскладніше вийти на подіум, тому що на вас дивляться тисячі людей, ви не можете зробити жодної помилки! Для мене найцікавіше — коли Ви бачите результат всього виробництва — і особливо коли ви бачите відображення роботи команди: кульмінацію зусиль, часу і самовідданості, які в гармонії дають чудовий результат.

Розкажіть про фотосесію для Marie Claire?

Я завжди мріяла прикрасити обкладинку Marie Claire, і для мене неймовірне задоволення мати можливість працювати з цією чудовою командою, яка зробила мою фантазію можливою. Ця фотосесія була виконана в сучасному стилі, який покликаний передати безпеку справжньої жінки у простій та природній обстановці, але без втрати її вишуканості. Я думаю, що це по суті те, ким я є…

Лаура Мосс – дівчина з обкладинки нового digital-номера Marie Claire-Фото 4

Поділіться секретом, як залишатися такою гарною та жіночною і при цьому поєднувати успішну кар'єру?

Я вважаю, що все має бути збалансоване. Мені пощастило жити в Майамі, місті з ідеальним кліматом для занять на свіжому повітрі, таких як катання на роликах, плавання, біг підтюпцем та інші. Крім того, я доповнюю ці заняття вправами у тренажерному залі та гарною дієтою.

Вашому стилю завжди приділяється особлива увага. У вас добрий смак, розкажи, хто вам допомагає з вбранням? Який дизайнер вам більше до вподоби?

У своєму повсякденному вбранні я шукаю рекомендації, які допомагають мені ідеалізувати те, що я хочу носити: речі, які представляють те, хто я така: щось свіже, мінімалістичне, але з відтінком елегантності та чуттєвості. У особливих випадках я можу звернутися за допомогою до стиліста, який аналізує мої потреби відповідно до події. Мені подобаються дизайнери, такі як Dior з погляду сумок та взуття, Рене Каовілья та інші, а іноді й Джанніна Азар – на гала-заходи. Я вже працювала з нею над її новими колекціями і мені подобається її дизайн.

Лаура Мосс – дівчина з обкладинки нового digital-номера Marie Claire-Фото 5

Читай також: Пуховики з турботою про довкілля: Осінньо-зимова колекція MARCHI 2021/2022

Крім захоплення моделінгом, Ви також навчаєтеся на архітектора. Розкажіть про свою пристрасть до красивих будівель.

Я закінчила архітектурну школу 4 роки тому і зараз закінчую магістратуру з передових проектів архітектури та міста. Крім захоплення красивими будинками та математичної елегантності моєї професії, я зосереджена на розвитку критичного розуміння нових проблем, які сьогодні впливають на архітектуру та визначення моделі міста. Крім того, я вивчаю англійську мову!

Лаура Мосс – дівчина з обкладинки нового digital-номера Marie Claire-Фото 6

Розкажіть про свій досвід архітектора та моделі?

Вони є деякі неінтуїтивні подібності. Для обох кінцевий продукт – це набір, дизайн, що відповідає потребам. Наприклад, коли я працюю моделлю, мені потрібно щось конкретне уособлювати відповідно до потреб клієнта, наприклад, носити одяг, щоб він показував всю свою пишність. У галузі архітектури я виконую проекти, також розроблені для потреб клієнта.

Чи можете ви розповісти нам про своїх улюблених модних дизайнерів чи брендів?

Наприклад, для цієї фотосесії стиліст спланував вбрання від брендів Dior, Louis Vuitton та Balmain. Раніше я згадувала деякі з моїх улюблених брендів одягу… тому продовжую розширюватися – мені подобається простота продуктів Apple з їхніми плавними, чуттєвими вигинами та мінімалістичним дизайном.

Лаура Мосс – дівчина з обкладинки нового digital-номера Marie Claire-Фото 7

Розкажіть про свої мрії та плани, чого хоче дівчина, яка відображає настрій часу?

Я оптимістична людина, маю багато бажань. Я хочу отримувати задоволення від процесу реалізації цих устремлінь. Одна з моїх найбільших фантазій — представляти такі великі бренди та дизайнерів, як Victoria's Secret, Balmain та ін. До цього я додала б своє бажання також брати участь у великому конкурсі.

У цю нову епоху я відчуваю, що жінка може мати дві професії і добре знатися на обох, зберігаючи при цьому незалежність і успіх. А щодо іншої моєї професії — архітектора, то я мрію відкрити компанію з дизайну та ремонту.

Лаура Мосс – дівчина з обкладинки нового digital-номера Marie Claire-Фото 8

Фотограф: @olllyvento Olly Vento
Muah: @mymakeupmiami Juliana Burdiugova 
Stylist: @christinamiamistylist Christina Barron
PR: @mariborovenskaya Masha Borovenskaya

Laura, бачачи на ваших соціальних мережах, це є безпечний для того, що ви є дівчина, яка відображає щастя сучасної ери, ви займаєтеся багатьом і ведемо most interesting places. Tell us which cities є ваші favorites і де вони знають, як організувати the most beautiful parties.

Since I was little, I have always been o traveling the world and exploring new cultures. Це спричинене для мене життя в інших країнах, в порядку до навчання про нові міста і їхні індивідуальні життя. Коли я жив в Сполучених Штатах, я думав про її diversity landscapes, але навіть усі, я люблю в любові з Madrid і Ibiza для своїх gastronomic pursuits and course(!) їх епічні партіями і фестивалями.

Imagine, що ви маєте 7 днів відпочинку, які ви потребуєте, щоб відповісти на інтерес, як можна, коли ви будете шукати для вас?

The most important thing in my life is my family - ні в якому разі необхідне include them! I´ve been away from my mother for some time… and I miss her! З моїм днем ​​як архітектор, проведений в Colombia, я весело visiting places з unique архітектурних елементів, так як Ром…. З моїм вільним відпочинком днем ​​може бути пов'язана з mix очищення архітектурно-сигналів, fantastic food, і багато мізерів з моєю родиною. (May be throw a little shopping in there too!)

Якщо ми розмовляли про свою професію як модель, яка є найбільшою і цікавою тим, що ви робите?

I think that in all work, just starting is always difficult. In my case everything was so new, and foreign to me…. I had no idea what I was doing. Це було тільки випробування протягом часу, що дозволено мені вивчати і тільки після того, як вивчили і робили професійно. Recently, the best difficult this is to go out on a catwalk, because you have thousand people with their eyes on you, you cannot take one misstep! The most interesting thing to me, is when you see the result of all the production - and specifically when you see reflected the work of a team: the culmination of effort, time and dedication that when in harmony, produces a beautifully result.

Tell us about photoshoot for Marie Claire Cover?

Мій dream був завжди для того, щоб охопити Marie Claire, і для мене це неймовірний достаток, щоб мати змогу працювати з цим приємним teamом, що він може бути. Це photo session had a contemporary concept that is meant to convey the security of real woman, in simple and natural environment, yet without losing its sophistication. I think this is in essence, what I am….

Share the secret of how to stay so beautiful and feminine and at same time combine a successful career?

I believe that everything should be a balance. I тяжко дуже blessed до життя в Міамі, а те, що має велику атмосферу для власних дій, як roller blading, swimming, jogging серед інших. До того ж, я встановлюю ці дії з практикою роутінів в життєдіяльності, а також хороша дієта.

Які особливі інтереси завжди до вашого стилю, ви маєте хороший достаток, tell us who helps you with your outfits? Is there a designer you like more?

Для мого дня-де-день outfits, I look for references that help me idealize what I want to wear: things that represent what I am, something fresh, minimalist, but with a touch of elegance and sensuality. Для особливих обставин, я маю на увазі stylist, який analyzes в acordcord with the respective events. I як designers як Dior в термінах handbags and footwear, René Caovilla, серед інших, в кінцевому підсумку Giannina Azar for gala events. I має все, що робилося з ним для її нових колекцій, і я simple love her designs.

У тому, що ви збираєтеся моделювати, ви є також вивчити його як архітект. Tell us about your passion for beautiful buildings.

I graduated architectural school 4 years ago and am currently finishing Master's Degree in Advanced Project of Architecture and the City. У тому, щоб пристосувати красиві будинки і математичні elegance моєї професії, я буду спрямований на розробку глибокого заподіювання нових проблем, що завжди є впливом на архітектуру і definition of city model. Besides that, I am also studying English!

Tell us about your experience as an architect and model?

Для мене є деякі не-інтуїтивні similarities. Для того, щоб завершити продукт є набір, він є як дизайн, що є в залежності від необхідності. Для прикладу, коли я працюю як модель, я потребую конкретного характеру деякого, в залежності від того, хто потребує потреби, так як ми ходьбамо з тим, що вона показує все, що вона є. Для архітектури, I carry out the projects as designed to the client's need.

Can you tell us about your favorite fashion designers або brands?

Для прикладу, для цих photoshoot, стилісти запланованих outfits з brand Dior, Louis Vuitton and Ballmain. I mentioned previously some of my favorite clothing brands… so branching out further — I love the simplicity of apple products with their smooth, sensual curves and minimalistic, efficient style.

Tell us about your dreams and plans, what doesthe girl want that reflects the mood of the time?

I am an optimistic person, one with many dreams to fulfill. I want to enjoy the process along the way of realizing ці aspirations. Один з моїх великих dreams являють собою великі brands and designers так як Victoria's Secret, Ballmain серед інших. Для цього я хотів би скористатися моїм засобом до того, що він починається в першому pageant.

У цій новій ери, я люблю дівчину, що має дві професії і бути хорошим на боці, коли maintaining independence and success. І як для мого іншого професіонала є архітектором, мій dream is to start a design and remodeling company.

Фотограф: @olllyvento Olly Vento
Muah: @mymakeupmiami Juliana Burdiugova 
Stylist: @christinamiamistylist Christina Barron
PR: @mariborovenskaya Masha Borovenskaya

Статті на тему