UA
RU

На клітинному рівні: нова ювелірна колекція Lake Studio – The CELL

Редагувати переклад
Нова лінія прикрас Lake Studio підкреслює настрій колекції бренду, пронизаної почуттям умиротворення, яке буває лише при єднанні з природою. Саме ця думка закладена у назві The CELL, яке є посиланням на злагоджені вібрації клітин тіла людини і клітин природи.

Lake Studio 7

Lake Studio 2

 

Lake Studio 5

Lake Studio 3

До нової лінії прикрас увійшли лаконічні моносережки та піни-підвіси, а також яскраві прикраси у стилі бароко з елементами з місячного каменю та каменю котяче око. Ряд виробів також доповнений натуральними перлами різних відтінків та форм, а всі елементи фурнітури покриті позолотою.

“У своїх колекціях ми часто використовуємо перли. Робота з ним завжди унікальна, тому що кожна нова перлина не схожа на попередню, а тому не вимагає ніякої додаткової обробки. Існує переказ про те, що цей камінь утворився при народженні Афродіти з крапель морської води, які не встигли висохнути на її волоссі. Тому дівчина в прикрасах із перлами для нас завжди асоціювалася з красою та загадкою”, — каже дизайнер Анастасія Рябоконь.

Lake Studio 1

Lake Studio 6

Lake Studio 4

Lake Studio

Колекція доступна для замовлення онлайн, реліз випущений у форматі see now buy now, як і останні кілька колекцій бренду. За задумом дизайнерів марки, прикраси стануть знаковим подарунком до зимових свят або доповнять новорічний образ.

Фото надані прес-службою

Статті на тему