UA
RU

Бренд MARCHI випустив нову літню колекцію, присвячену українським жінкам

Редагувати переклад
Український бренд одягу MARCHI
 представивши нову колекцію з натурального льону. Вона присвячена українським жінкам – гарним, нежним, тендітним, які у цей непростий час дивують увесь світ своєю незламністю та сміливістю.

MARCHI 5

«MARCHI продовжує надихатися мужністю та силою українок, – говоритиме засновниця бренду, дизайнер Валерія Марчі. - Тих, хто пліч-о-пліч із чоловіками захищає нашу країну на полі бою. Лікарів, учителів і всіх тих жінок, які продовжують працювати заради нашої победи. Серед них, наприклад, Катерина, яка виготовляє амуніцію для українських військових. І Євгенія, яка посіла місце керівника компанії замість чоловіка, який пішов захищати Батьківщину. Наша нова колекція присвячена також і миллионам українських дівчат, яких війна змусила покинути свої домівки, роботу, навчання, сім'ю, коханих… у магазинах, прибиральницями. А хтось розпочав свій бізнес у Європі. Шкіра з них вірить у победу і мріє якнайшвидше повернутися додому».

MARCHI 2

MARCHI 4

У лаконічних силуетах та натуральних кольорах нової колекції MARCHI втілені очікування миру та спокою. А ще – наші спогади про минуле, адже одяг із льону носили наші предки і ця тканина ніколи не втрачає своєї актуальності. Лен дарує відчуття свободи, легкості та комфорту навіть у спеку. Льняні сукні та комплекти з сорочок та штанів від MARCHI – ідеальний вибір для зручного життя цього літа. Крім того, елегантні моделі з нової колекції підкреслюють красу та жіночність, якими українки славляться на весь світ.

MARCHI

MARCHI 8

Бренд MARCHI випустив нову літню колекцію, присвячену українським жінкам-Фото 6

Бренд MARCHI випустив нову літню колекцію, присвячену українським жінкам-Фото 7

MARCHI 6

MARCHI 3

Читайте також: SUSTAINABILITY TALK: УКРАЇНСЬКИЙ СТАЛІЙ БРЕНД ОДЯГИ VOIT

Статті на тему