UA
RU

Ненудна база: зустрічаємо осінь у місті з MBocharova

Редагувати переклад
Нова осіння колекція MBocharova — це капсула із базових промов, в яких ти проживатимеш шкіру з історій вище комфортно та стильно. Цієї осені ми зробили ставку на лаконічні фасони, вже улюблені тренди та вирішили розвіяти нудьгу перших прохолодних днів яскравою смужкою.

Ненудна база: зустрічаємо осінь у місті з MBocharova-Фото 1

Autumn '22 від MBocharova про ненудну базу, коли річ ідеально сидить саме на тобі та чудово поєднується зі всіма вже наявними елементами гардеробу. Цього сезону бренд пропонуємо стьобані куртки оверсайз — куртки-сорочки та на запах, а також жилети.

Як основу пропонує обирати яскраві та водночас лаконічні лонгсліви у смужку (зараз представлені у зеленому, розовому, блакитному та чорному кольорі та з контрастною горловиною). Чудове доповнення до них — шкіряне міні у бежевому чи чорному кольорі.

Важливий елемент гардеробу на день — мінімалістичні спортивні костюми зі світшота та штанів. А для офісу чи більш торжественного виходу пропонуємо альтернативу — костюм в рубчик або в'язаний комплект зі светром, що виглядатиме елегантно в парі з улюбленим осіннім тренчем або пальто.

Ненудна база: зустрічаємо осінь у місті з MBocharova-Фото 2

Ненудна база: зустрічаємо осінь у місті з MBocharova-Фото 3

Ненудна база: зустрічаємо осінь у місті з MBocharova-Фото 4

Щодо останнього — цієї осені до нашої колекції, крім трендових стебаних курток, ми додали вічну класику. Чорне довге пальто на запах, яке миттєво зробить образи елегантно-осіннім.

10% з шкірного продажу бренд відправляє на допомогу нашим ЗСУ.

Читайте також: СІМ УКРАЇНСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ ВІЗЬУМУТЬ УЧАСТЬ У BUDAPEST CENTRAL EUROPEAN FASHION WEEK

Статті на тему