UA
RU

На благодійному івенті [S'AIVO] у Відні українські дизайнери зібрали 650 000 гривень

Редагувати переклад
У Відні у MUKHA concept store відбувся  [S'AIVO] Charity Market, Ukrainian Designers' Pop-Up та благодійний аукціон за підтримки Ініціативи “Support Ukrainian Fashion” від Ukrainian Fashion Week.

На благодійному івенті [S'AIVO] у Відні українські дизайнери зібрали 650 000 гривень-Фото 1

“[S'AIVO] – унікальна подія. Проект об'єднав три різні формати, що дозволило сотням гостей долучитися до благодійної справи, підтримати дизайнерів, познайомитись з їхньою творчістю. [S'AIVO] — це проект про можливість через моду долучати людей до підтримки тих, хто цього потребує”, – Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

На благодійному івенті [S'AIVO] у Відні українські дизайнери зібрали 650 000 гривень-Фото 2

Перший  [S'AIVO] Charity Market, Ukrainian Designers' Pop-Up та благодійний аукціон, де були представлені знакові речі українських дизайнерів: NADYA DZYAK, BEVZA, FROLOV, COAT, GASANOVA, SLEEPER, ETNODIM, помічені на світових знаменитостях та ексклюзивна NFT- робота GUDU з колекції 21 DAYS OF HOPE – разом зібрали понад 650 000 гривень. Весь прибуток від аукціону, а також частину прибутку від charity pop-up українських дизайнерів перераховуються до благодійного фонду «КОЛО», який підтримує проект «Дитство без війни», спрямований на допомогу евакуйованим сиротам із гарячих точок України. Кошти від charity market організатори перерахують у HELP UKRAINE CENTER на закупівлю дефіцитних ліків та медобладнання для лікарень та клінік для дітей та дорослих.

На благодійному івенті [S'AIVO] у Відні українські дизайнери зібрали 650 000 гривень-Фото 3

Упродовж двох днів [S'AIVO] стало українським простором у самому серці австрійської столиці. Черга на Charity Market з вінтажними мовами та Charity Pop-Up Store, де були представлені речі українських дизайнерів ARUTIUNOVA, SIDLETSKIY, VIKA ADAMSKAYA, OLIZ та NEARON, закінчувалася наприкінці кварталу. Спеціальними гостями заходу стали дизайнерки Надя Дзяк, Ганна Арутюнова та Віка Адамська. Також на [S'AIVO] завітали відомі українки: зіркова хореограф Олена Шоптенко, бізнес-леді Катя Любчик та Ганна Тільняк. Крім того, серед гостей події були помічені впливові австрійські інфлюенсери Діана Штайнер та Аніта Штольц.

На благодійному івенті [S'AIVO] у Відні українські дизайнери зібрали 650 000 гривень-Фото 4

На благодійному івенті [S'AIVO] у Відні українські дизайнери зібрали 650 000 гривень-Фото 5

На благодійному івенті [S'AIVO] у Відні українські дизайнери зібрали 650 000 гривень-Фото 6

Читайте також: МІНІМАЛІЗМ МАКСИМАЛІЗМУ У НОВІЙ КОЛЕКЦІЇ 91LAB

Статті на тему