UA
RU

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade

Редагувати переклад
Напередодні Дня Землі український sustainable-бренд
 ATELIER HANDMADE
 представляє нову колекцію з органічного льону, в якій дизайнер Анастасія Єршова представляє знакові моделі в нових натуральних відтінках - трав'яному, дерев’яному, молочному, сапфіровому. Сукні, що струяться в підлогу, топи на зав'язках, сарафани з відкритою спиною, розслаблені туніки і штани палаццо – кожна річ у новій колекції є нашим продовженням, не обмежує рухів і дарує відчуття свободи та спокою.

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 1

«Вже протягом десяти років ми працюємо з льоном і я не перестаю захоплюватися цим одночасно екологічним і дуже практичним для літньої пори року матеріалом. Мій власний гардероб з квітня по жовтень майже повністю складається з лляних тканин, які дозволяють тілу дихати, а їх виготовлення максимально дбайливо для нашої планети. Вирощування льону не є небезпечним для навколишнього середовища, як бавовнику. На поля з бавовником у світі виливається до 20% всіх використовуваних пестицидів і використовується величезна кількість води, від цього страждають і грунти, і підземні води. Льон набагато більш економічний, безпечний і природно орієнтований. Для нас це важливо ”, — розповідає Анастасія Єршова.

Проходили зйомки нової колекції в особливому місці, яке може стати чудовим орієнтиром для тих, хто замислюється про майбутнє нашої планети – регенеративній органічній фермі Terra Masia на острові Ібіца, де рослини висаджуються таким чином, щоб весь рік підтримувалася екосистема цього місця. Обличчям колекції стала українська топ-модель Елла Кандиба – давня подруга та шанувальниця марки.

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 2

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 3

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 4

«Ібіца — особливе для мене місце, тут максимально близько розумієш сенс слів «сила землі», тому нову колекцію захотілося зняти саме тут. Випускаємо новий дроп ми напередодні Міжнародного Дня Землі, але хочеться нагадати всім, що берегти планету і думати про екологію нам потрібно щодня, а не лише раз на рік ”, — додає Анастасія Єршова.

Фото: Інна Постнікова  

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 5

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 6

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 7

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 8

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 9

День Землі: нова лляна колекція Atelier Handmade-Фото 10

Читайте також: SUSTAINABILITY TALK: SISTERS — УКРАЇНСЬКИЙ МАГАЗИН ТА ДИСТРИБ’ЮТОР СВІДОМОЇ КОСМЕТИКИ  

Статті на тему