Про що мовчить жінка: Анастасія Федорова, дизайнерка та засновниця бренду COVER

Редагувати переклад
Дизайнерка Анастасія Федорова стверджує, що створила COVER з потреби поставити виклик миттєвості у моді. А сталий розвиток називає головною складовою системи цінностей бренду. Більше про важливе та другорядне, мрії та реальність вона розовіла в інтерв'ю Marie Claire.

Про що мовчить жінка: Анастасія Федорова, дизайнерка та засновниця бренду COVER-Фото 1

Про що сьогодні не варто говорити вголос, а про що просто не можна мовчати?

Я думаю, що можна говорити про все, але критично важливо думати під час цього та аналізувати, що саме ти говориш. Я є прихильницею фокусу на майбутньому, змінах на краще, створенні користі та культивації прекрасного, аніж кенселінгу та деструктивної полеміки.

Коли та з ким останнім часом вам було приємно помовчати?

З собою. Я часто практикую залишитися в авто на паркінгу десь на пів годинки-годину та провести час з власними думками, структурувати плани в голові та рушити з ними далі. Головне з ними, а не дахом.

Коли ви востаннє себе хвалили, а за що сварили?

Хвалила себе за раціональне відношення до факапів без надмірної фаталізації, але з формуванням певних висновків, сварила за кількість випитої кави та відсутність прийомів хоч якоїсь їжі впродовж робочого дня. 

Назвіть найкрасивішу річ і чому ви її такою вважаєте?

Малюнок доньки з моїм портретом на день народження. Тому що безцінний і навіть в рамці зі стразів, які майже не відвалюються.

Про що мовчить жінка: Анастасія Федорова, дизайнерка та засновниця бренду COVER-Фото 2

Яким талантом вам би дуже хотілося володіти?

Спокійно відноситися до людей, які не допускають в своїй картині світу наявність особистого простору інших.

Якби ви могли залишити тільки один спогад, щоб це було?

Сімейний Новий Рік в Нью-Йорку до початку війни. 

Що личить сучасним чоловікам, а що не прикрашає сучасних жінок?

Людям личить залишатися щирими та вірними собі. Я вважаю, що сучасному суспільству не личить відокремлювати гендери та їх обов’язки. Личить розвиватися, створювати цінність, бути соціально відповідальними.

Якби вам довелося себе порівняти із алкогольним напоєм чи коктейлем. Ви який?

Чистий віскі з льодом. Я пряма та не схильна до компромісів з совістю та людьми, які мають кардинально різну картину цінностей зі мною. Ні обіцянок, ні пробачень. (Сміється.)

Про що мовчить жінка: Анастасія Федорова, дизайнерка та засновниця бренду COVER-Фото 3

До якої поради мами ви не дослухалися, і наразі жалкуєте про це?

Я завжди жартую, що діти 90-тих то є трохи батьками своїх батьків, тож не можу згадати пораду, до якої я не дослухалася і жалію наразі, але я вдячна своїй мамі за те, що вона ніколи не засуджувала та не критикувала мій вибір. Ніколи. Це супер важливо.

Зовнішність якого визнаного красеня завжди здавалася вам перебільшеною? І, навпаки, хто з чоловіків із невиразною зовнішністю видається вам дуже привабливим?

Я переконана, що зовнішні канони краси є досить суб’єктивними та швидкоплинними. Зазвичай для мене харизма та інтелект є найважливішими складовими привабливості людини.

Чим пахне щастя?

Волоссям моєї маленької доньки.

Фото: instagram.com/soul.onfilm

Читайте також: ЧОЛОВІК ГОВОРИТЬ: ДИЗАЙНЕР КОСТЯНТИН ОМЕЛЯ, ЗАСНОВНИК БРЕНДУ OMELIA 

Статті на тему