UA
RU

У Парижі пройшов Charity Pop-up Store з українськими брендами

Редагувати переклад
У парижському артистичному кварталі Маре пройшов Charity Pop-up Store за участю десяти українських брендів під гаслом #standforpeace. Завдяки підтримці українського fashion-бізнесу було зібрано 120 тисяч гривень.

Charity Pop-up Store 4

З 14 по 17 квітня в паризькому артистичному кварталі Маре пройшов Charity Pop-up Store за десять українських брендів під гаслом #standforpeace, серед яких: Karunas, Kolosova, Nitka, Nataliya Novitska, Makmar x Foltovych, Motiv, EPPS, Capsula44, EmbroideredGem UAngels. Паріжській публіці найбільше припали до смаку вишиванки та футболки з українською символікою.

Charity Pop-up Store 2

Charity Pop-up Store 111

Charity Pop-up Store 23

Charity Pop-up Store 12

Charity Pop-up Store

В рамках проекту була представлена ​​інсталяція близько 500 жовто-блакитних голубів, зроблених у стилістиці орігамі, яка привертала увагу до подій в Україні, а також картини львівського художника Ігора Степаника. Відвідувачі Pop-up Store мали змогу залишати побажання на пташках та кріпити їх будь-де в самому магазині або по дорозі до бутіку.

Як і заявляли раніше весь прибуток днями буде передано до перевірених волонтерів у різні кутки країни, які допомагають дітям постраждалім під час війни. Зараз це 120 тисяч гривень, про які організатори будуть звітуватися на офіційній сторінці проекту в Instagram @parisian.popup. Завдяки Charity Pop-up Store не тільки вдалося познайомити французів з українськими брендами, а й найближчою годиною допомогти дітям.

Charity Pop-up Store 56

Charity Pop-up Store 54

Charity Pop-up Store 09
 

Charity Pop-up Store 9

Charity Pop-up Store 8

Charity Pop-up Store 764

Charity Pop-up Store 45
 

Charity Pop-up Store 8763

Charity Pop-up Store 34

Charity Pop-up Store 678

Charity Pop-up Store 98
   
Charity Pop-up Store 11
  
Charity Pop-up Store 6
   
Charity Pop-up Store 3

Charity Pop-up Store 78

Charity Pop-up Store 1

Charity Pop-up Store 67

Фото Ірина Сербан @irynaserban 

Відео Вікторія Расоханова @vera.viktoria 

Читайте також: УКРАЇНСЬКІ ДИЗАЙНЕРИ У ВІЙНУ: SMOLIN BRAND

Статті на тему