UA
RU

Ефект м'ятої тканини та льодяникові кольори в капсулі J'amemme x Have A Rest

Редагувати переклад
Ефект м'ятої тканини та льодяникові кольори склалися в нову капсулу. J'amemme та Have A Rest. Головною ідеєю релізу під назвою “Vilna” є пошук нових сенсів у сучасних українських реаліях. Креативні команди брендів хотіли підкреслити прагнення українок до свободи у всіх її сенсах та сміливістю сказати собі “я вільна”, незважаючи ні на що.

J'amemme 22

До колаборації увійшли легкі бавовняні комплекти із сорочками, жакетами, шортами та брюками зі знаковим для J'amemme ефектом пресованої тканини, які не потребують складного огляду в поїздках та не займають місця у багажі. При цьому в якості кольорової гами луків вибрали фірмові кольори валіз Have A Rest: Sweet Marshmallow (рожевий), Sunny Lemon (жовтий), Wonder Ocean (ментоловий).

“Цю колаборацію ми готували ще минулого літа, – розповідає Юлія Ярмолюк, дизайнерка J'amemme. - Планували зробити цей запуск дещо в іншому форматі, проте зараз, переосмисливши цей реліз, зрозуміли, що наша колекція наділена новими важливими сенсами, а культурні коди, які ми використали (наприклад, вінок у якості головного аксесуара стайлінгу лукбуку), актуальні як ніколи”

J'amemme

J'amemme 2

“Мені, як і багатьох інших українців, турбує “вина вцілілого” та інші думки, які змушують мене докоряти собі та забороняти собі радіти життю, – ділитися засновниця бренду Have A Rest Аліна Долініна. - Цією колаборацією ми хотіли наголосити на тому, що відчувати себе вільною, турбуватися про своє ментальне здоров'я – це наш обов'язок, який надає кожному з нас ресурсу рухатися далі, виконувати свою роботу, підтримувати близьких – робити речі, які теж наближують нашу победу”.

Колаборація доступна лімітованим тиражем в онлайн-сторах обох брендів. 10 відсотків з продажу бренди спрямують до Фонду Маші Єфросініної, який турбується про жінок, дітей та літніх людей.

J'amemme 6

J'amemme 7

J'amemme 5

J'amemme 11

Фото надірвала пресслужба

Читайте також: SUSTAINABILITY TALK: УКРАЇНСЬКИЙ СТАЛІЙ БРЕНД ОДЯГИ APSARA

Статті на тему