UA
RU

Вишуканість французького стилю 50-х років у новій колекції GURANDA

Редагувати переклад
Ідеальне закінчення тихого літнього вечора у Парижі – це прогулюватися вдоль Сені під живий акомпанемент вуличних музикантів, насолоджуватися мерехтінням вогнів нічного міста та заворожувати перехожих своїм вишуканим зовнішнім виглядом. Нова колекція GURANDA переносити шкіру, хто одягає елегантне вбрання бренду в минуле, нагадуючи про вишуканість французького стилю 50-х років.

Вишуканість французького стилю 50-х років у новій колекції GURANDA-Фото 1

Натхнена епохою, коли у ресторанах Сан Жермен де Пре можна було зустріти Симону де Бовуар, Ернеста Хемінгуея та Ельзу Тріоле, а Крістіан Діор презентував першу коллекцию, що стала світовою сенсацією, дизайнерка Олена Гуранда представила свою нову коллекцию.

Головним завданням дизайнерів 50-х років було повернути жінкам відчуття тендітності, що зникло під час Другої світової війни. Подібні паралелі можна провести і з лінійкою GURANDA, яка ставить за мету змусити шкіру відчувати себе сексуальною, ніжною та вільною.. «New look» колекція Діора змусила багатьох змінити своє ставлення до моди, це був свіжий погляд на стиль, так само і з новою колекцією бренду – поєднання незмінної класики з яскравими та помітними деталями. У новому сезоні GURANDA наголошує на сексуальних формах жіночого тіла, підкреслюючи його асиметричним кроєм. Моделі колекції відкривають частини тіла, таким чином звертаючи увагу на красу ліній: міні спідниці та плаття для граційних ніжок, квадратний виріз каре для витончених ключиць, а напівпрозорий шифон оголює найбільш потаємні елементи.

Вишуканість французького стилю 50-х років у новій колекції GURANDA-Фото 2

Вишуканість французького стилю 50-х років у новій колекції GURANDA-Фото 3

Палітра кольорів досить стримана, але водночас кілька моделей додають фарб і роблять цілісну картину яскравою та помітною: темно-синій відтіняє яскраво-салатовий колір, спокійний оливковий – баклажанний, але найбільш сміливі моделі виконані у кольорах фуксія та бірюза. Індивідуальності до кожного образу додають фурнітура та декоративні елементи у вигляді об'ємного пір'я, золотих гудзиків та заклепок, обробки та пояси. У модельному ряді помітно виділяється довге срібне плаття, що повністю обшите паєтками. Серед іншого присутні різнобічні плаття, спідниці та шифонові блузи.

Вишуканість французького стилю 50-х років у новій колекції GURANDA-Фото 4

Вишуканість французького стилю 50-х років у новій колекції GURANDA-Фото 5

Вишуканість французького стилю 50-х років у новій колекції GURANDA-Фото 6

Вишуканість французького стилю 50-х років у новій колекції GURANDA-Фото 7

Читайте також: УКРАЇНКИ З ГУРТУ BLOOM TWINS ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПОКАЗІ GUCCI 

Статті на тему