UA
RU

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO

Редагувати переклад
Український бренд трикотажу RITO представивши лімітований дроп осінньо-зимової колекції – «Птахи». Її прикрасили вишиті «handmade» зображення птахів, якими ми часто милуємось в українській природі. До капсули увійшли теплі та комфортні свитери, джемпери, лонгсліви, жилети та сукні, прикрашені оригінальною вишивкою.

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 1

Натхненням для нової капсули послужила перша, пов'язана сукня, яка і надихнула подруг започаткувати справу свого життя. Така собі перша ластівка, з якої і народився бренд. На чорно-білому фото з архіву Тетяні Абрамової, засновниці та СЕО трикотажного бренду RITO, вона одягнена у першу річ RITO, в'язане плаття вільного крою з силуетом 90-х, прикрашене вишитими ластівками.

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 2

Безумний успіх цієї сукні і вдохнув дівчат ризикнути та заснувати власну справу. Тому птахів і було обрано символом цієї осінньо-зимової капсули, як дяку за правильно обраний шлях. Її особливість – вишивка. Вишиті ластівки, чаплі, чайки та дятлі прикрасили светри, жилети, сукні та лонгсліви.

«Ми використали кілька технік вишивки, працюючи над капсулою. Це аскетичний тамбурний шов та художня гладь, що дозволяє передати натуралістичність зображення.», - ділиться Тетяна Хмелевська, дизайнер RITO.

Птахи не випадково у центрі уваги капсули. Українці з давніх годин поважно ставляться до птиці. Наділяють їх особливою силою, бо ті сполучають земний і небесний світи, та володіннями сакральними знаннями. У палітрі капсули кольори від білого, пудрового, перламутрово сірого до вугільно сірого, чорного та відтінку карамелі. А також патріотичні кольори.

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 3

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 4

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 5

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 6

Розумне поєднання практичності та сезонних трендів – ДНК бренду RITO. Тому моделі нової капсули поєднують зрозумілі силуети та кокетливі деталі – вишивку. Яка задає настрій, і одночасно надає образу елегантності та оригінальності. Светри, джемпери, лонгсліви, жилети та сукні вільного крою з кашеміру, шерсти та м'якого трикотажу виконані в кежуал стилі. Їх можна буде легко поєднати з іншими промовами гардеробу. Додати офіційність у комбінації з елегантними брюками-палаццо, граційності – підперезавши плаття широким поясом зі шкіри чи також трикотажу. Або ж одразу надати перевагу тотал-цибулі: доповнити джемпер чи світр спідницею міді з вирізом або завуженими брюками 7/8, прикрашеними стрілкою.

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 7

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 8

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 9

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 10

Нову капсулу вже встигла приміряти, оцінити, навіть викласти на власній сторінці в Інстаграм Марта Адамчук, вокалістка Жіночого Кварталу.

Фотограф: Дмитро Куценко, стиліст: Діана Онацька

Читайте також: SEASHELL EARMUFFS НОВИЙ НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ АКСЕСУАР ЦЬОГО СЕЗОНУ ВІД BEVZA 

Статті на тему