UA
RU

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють перемогу України

Редагувати переклад

За 10 місяців великої війни ми встигли звикнути до того, що буквально шкірна покупка перетворюється на вітання загарбникам чи допомогу потерпілим. Це не в останню чергу стосується дизайнерських брендів, які завдяки своєму ком'юніті збирають великі суми на критичні потреби. Тож якщо на зимові свята ви хочете дарувати дизайнерські речі — дивіться у нашому ґайді, як зробити це з додатковою користю.

Шопери karma is a bitch від Katsurina

Katsurina випустили лінійку одягу з іронічним нагадуванням про те, що таке насправді карма. Шопер karma is a bitch пошитий з цупкої тканини та вміщує все, що потрібно зимою: павербанки, плед, іграшку для ліплення снігів, подушку для сидіння в метро, ​​термос та ще що забажаєте. 100% продаж шопера передають фонду «Маша» — організацію, яка допомагає жінкам, що пережили насильство.

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють победу України-Фото 1

Худі від Frolov із серцем України

Frolov також за базові речі, коли це стосується благодійних колаборацій. У рамках благодійної програми Frolov Heart бренд випустив світшоти та худі з вишитим українським серцем. Можна вибрати сіру, білу або чорну річ. Згідно з минулим звітом, Frolov передали більше півмільйона гривень у проект Nest від Фонду Притулі, який забезпечує житлом тих, кого росія лишила домівки.

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють победу України-Фото 2

Наївні принти з глибоким сенсом від Customprint

Порадуйте близьких та колег якісними промовами від Customprint, яких ніколи не буває багато в шафі — футболками та лонгслівами. Дизайнери цієї лінійки — це діти, які проходять відновлення після втрати батьків на війні. Малювання є для них невід'ємною частиною роботи з накопиченими переживаннями. Тож у кожному малюнку, чи то палаючий кремль, чи військові чи аніме, зафіксована ціла дитяча душа. Весь прибуток з лінійки надходитиме у БФ «Діти Героїв», який і допомагає дітям зібратися з силами жити далі.

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють победу України-Фото 3

Шик із рідним корінням від Litkovska

На сайті Litkovska все з розділу нових надходжень продається на користь потерпілим українцям. Це і верхній одяг, і штани, і блузки. Серед цього є речі з нової колекції «Веснянка». «Веснянка» підкреслює тяглість поколінь та повернення до коренів, без яких ми зараз не уявляємо своєї боротьби. Метафора у назві звертається до нової життя, кроку у завтрашній день, де завжди є надія. А ніхто не проти буде отримати трохи надії в якості новорічного подарунка! 

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють победу України-Фото 4

Тепло і свобода руху від Syndicate Київ 

У новій колекції Syndicate придивитися до сорочок з міксу шерсті та штанів faded denim effect, а також до Transform olympic pants and jacket. І перше, і друге — це свобода пересування взимку. А якщо хочете взяти щось тепліше — гляньте на флісові polartec-реч. Вони створені за сталими принципами: тулуб на 50% з PET та переробленого переробленого PET, а рукави — це стовідсотковий хлопок. Тіло не пітні, але при цьому достатньо утеплене. Syndicate регулярно жертвує на армію, тому незалежно від речей, які ви візьмете на подарунок — усі вони перетворюються на хлопок.

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють победу України-Фото 5

Читайте також: ІДЕЇ ПОДАРУНКІВ ВІД ESTÉE LAUDER ТА THE KODE 

Статті на тему