UA
RU

Сукня максі, штани-спідниця в новій колекції COVER

Редагувати переклад
Місія нової колекції
 COVER
 полягає в тому, щоб допомогти жінкам відчути силу та сміливість бути тими, ким вони є, і не давати зовнішнім суб'єктивним факторам впливати на їх вибір та життя. Вона підкреслює ідею утопії "ідеальної" жінки, та пропагує беззаперечну унікальність та самодостатність абсолютно кожної.
 

Плаття максі, штани-спідниця у новій колекції COVER-Фото 1

Героїня українського бренду  COVER  бореться з нав’язаними ззовні рольовими стереотипами поведінки та вигляду жінки, обираючи залишатись абсолютно досконалою в своїй недосконалості собою. Цій жінці не треба витрачати енергію на доведення своєї відмінності від інших, бо вона вміє бути самою собою та насолоджуватися цим. Коли впевненість у власних цінностях переважає наративи оточуючих про те, що б тобі було краще зробити та як жити.

Плаття максі, штани-спідниця у новій колекції COVER-Фото 2

Плаття максі, штани-спідниця у новій колекції COVER-Фото 3

Весняна колекція складається з міксу мінімалістичних моделей різних стилів одягу, які відповідають бажанню сучасної жінки бути собою. До неї  увійшли біла сукня максі, темно-синій тренч з водовідштовхуючої тканини, ультра широкі штани-спідниця, біла сорочка оверсайз крою та велика бежева хустка для доповнення образів.  

Плаття максі, штани-спідниця у новій колекції COVER-Фото 4

Плаття максі, штани-спідниця у новій колекції COVER-Фото 5

Плаття максі, штани-спідниця у новій колекції COVER-Фото 6

Плаття максі, штани-спідниця у новій колекції COVER-Фото 7

Фото: Даніл Кайстро , стиліст Марина Мартинів

Читайте також: ЛЕГКИЙ ОВЕРСАЙЗ ТА СМІЛИВІ КОЛЬОРИ: НОВА КОЛЕКЦІЯ RITO SS 23  

Статті на тему