UA
RU

Шлях до краси: Marie Claire вирушив до Бразилії

Редагувати переклад

За завданням Marie Claire п'ять парижанок проїхали мотоциклами через всю Бразилію – від пляжів Ріо до джунглів Амазонки, щоб досліджувати поняття краси в цій дивовижній країні.

Шлях до краси: Marie Claire вирушив до Бразилії-Фото 1

Фото: Ludovic Ismael

ПВтеча починається з пляжу Копакабана, де кожна дівчина одягнена в бікіні. Тут наші героїні розуміють, що впевненість у собі — основна жіноча краса. Прийняти себе такими, як вони є, навчили їх та уроки капоейри. Наполовину танець, наполовину бойове мистецтво, це дійство показало дівчатам, як бути гнучкими, винахідливими, а головне відкритими. Уроки любові до себе дав француженкам і гурт афробразильських блогерів The Meninas Black Power. Ці жінки підкреслюють натуральну красу свого волосся кісками та фарбою. Вони хочуть підвищити самооцінку інших темношкірих жінок, змусивши їх пишатися своєю зовнішністю.

Крім того, наші мандрівниці дізналися, як правильно доглядати себе. Адже гарне укладання, яскравий макіяж та бездоганний манікюр – атрибути кожної бразилійки. Будь ти мешканка великого міста чи провінціалка із селища – ти просто зобов'язана регулярно відвідувати салон краси. Тут турбота про свою зовнішність є питанням поваги до себе та оточуючих. А для блогерш The Meninas Black Power - це ще й спосіб боротьби з расизмом.

Про ці та інші відкриття наших героїнь читайте у нашому новому номері, а також дивіться відео.

Статті на тему