UA
RU

Гороскоп на вересень 2019

Редагувати переклад
Чому для Дів вересень стане місяцем креативу, для Козерогов – прибутку, для Раків – екстремальної активності? Знає наш астролог! 

Гороскоп на вересень 2019-Фото 1

Діва

Дівам, які зазвичай страждають від відсутності креативу, цього разу доведеться відбиватися від оригінальних ідей, кожну з яких захочеться втілити в життя. Вибирайте найдостойніші – з усіма вам не впоратися. Зникаючи на роботі, не забувайте приділяти увагу своєму honey – не змушуйте його сумувати на самоті.

Ваги

Терезам, що прагнуть відкрити нові професійні горизонти, варто з цим почекати – зараз обставини складуться не найкращим чином. Відпустку, що випала на indian summer, краще провести на самоті - близька людина розслабитися не дасть.

Скорпіон

Скорпіонам, які міцно тримаються за «прострочені» відносини, варто зробити над собою зусилля і розірвати зв'язки, які давно вже не приносять ні користі, ні задоволення. Не варто побоюватися самотності – ви швидко знайдете новий об'єкт захоплень.

Стрілець

Стрільці, які страждають від відсутності цікавої роботи, нарешті отримають у своє розпорядження проект, який забиратиме весь час та сили. Тому й нова людина може знайтись не десь на вечірці чи в кафе, а у соціальній мережі – Facebook, Instagram, Tinder.

Гороскоп на вересень 2019-Фото 2

Козеріг

Козерогам, давно незадоволеним розміром основного доходу, несподівано вдасться заробити на пристрасному захопленні. Фінансово може підстрахувати і новий бойфренд, який закладе до статті витрат важливі для вас подарунки, подорожі та інші насолоди.

Водолій

Водолії, що обожнюють веселий «рух», максимально підуть у себе. Перерахувати всіх своїх таракантів - хороша ідея, але затримуватися в цьому стані все ж таки не варто. Ревнощі без приводу з вашого боку можуть спровокувати конфлікт.

Риби

Риби-мрійники вирвуться зі світу своїх фантазій: на них чекає маса цікавих подій в особистому житті – як зустрічей, так і розлучень. Дивно, але знайдеться час і для роботи - вам вдасться реалізувати задуми, які ви вже майже списали з рахунків.

Овен

Овни, що втомилися від проблем і стресів, що їх переслідують, зможуть перевести подих. На роботі на вас чекає level up, в особистому житті – перезавантаження стосунків із коханою людиною. Щоб у майбутньому не мати проблем зі здоров'ям, вже зараз варто зробити ЗОЖ своєю релігією.

Гороскоп на вересень 2019-Фото 3

Телець

Тільці, що заслужили своє тихе щастя вікнами в садок, не без задоволення проведуть час у ближньому колі. А ті, хто поки що не знайшов сім'ю, можуть сподіватися на романтичну зустріч, яка згодом переросте у big love. Можливий несподіваний фінансовий бонус.

Близнюки

У Близнюків, які приділяли весь свій час роботі, утворюється час на невелику відпустку будинку. Родичі у віці та квартира вимагають уваги та ремонту. На вирішення робочих проблем, що залишилися, варто поглянути під нетрадиційним кутом.

Рак

Ракам, які віддають перевагу спокійному проведенню часу, доведеться стати активними заради свого ж блага. Відповіді на багато питань будуть «зашиті» в поточному потоці інформації, тому не варто забувати навіть ті факти, які здаються дрібними і незначними.

Лев

Левам, які високо цінують матеріальний комфорт, представиться можливість добре заробити – не проґавте можливість. Є можливість записати у свою особисту справу яскраву love story.

Статті на тему