UA
RU

Small Talk: Катя Сільченко, дизайнерка

Редагувати переклад
«Я завжди мечтала про створення весільної колекції», — ділиться Катя Сільченко
. Про подробиці весільної колекції, яка з'явилася у колаборації the COAT by Katya Silchenko з найбільшим українським брендом весільних суконь WONÁ вона розповіла Marie Claire.

Катя Сільченко 2

Катю, колекція неймовірна! У пресрелізі ви зазначили, що вона є на 100% відображенням вас. Яке з fashion-рішень колекції ви вважаєте справжньою нахідкою

Дякую, дуже приємно! Особливість цієї колекції в тому, що абсолютно всі речі між собою поєднуються. Я впевнена, що речі повинні стати вірними друзями у гардеробі, а не пилитися у шафі. Моє весільна сукня була неймовірною, але її важко зберігати, бо вона займає багато місця. Саме тому ця колекція про багатофункціональність, яка межує із sustainability.

У головній ролі кампейну ви знялися на тлі Нью-Йорку. Ви зазначили, що вибрали місто саме через пізнавані за романтичними фільмами місця. Поділитись з нами вашим кіногідом Нью-Йорком?

Звичайно, я могла б розповісти про Одрі Хепберн, одягнену Юбером де Живанші, про Мерілін Монро, яка повинна була зіграти головну роль замість неї у «Сніданку у Тіффані», але стала головною героїнею у фільмі великого Біллі Вайлдера «Зверблячка сьомого року», де її сукня канонічно злітає над вентиляційною сіткою нью-йоркського метро. Я могла б довго розповідати про фільм Вуді Аллена, який оспівує улюблене місто, розповісти про фільм «Запах жінки» або «Коли Гаррі зустрів Саллі». Звичайно ж, у голови кожної дівчини місто, яке ніколи не спить, асоціюється із серіалом «Sex and the city», але я розповім трохи про інше.

Ми робили кадри біля публічної бібліотеки, де Керрі збиралася вийти заміж, на П'ятій авеню, недалеко від Тіффані, біля Центрального парку та в Брукліні з класичним видом на Мангеттен.

Я створила цю колекцію для жінок, які відрізняються від загальноприйнятих стандартів та трохи сміливіші банального весільного протоколу. Для тих, хто цінує свою індивідуальність, стиль, хто не піддається впливу громадської думки. Я вам дуже раджу подивитись «Нью-Йорк, я тобі люблю», аби не боятися залишатися собою в образах, які так пасують моєму улюбленому місту.

Катя Сільченко дизайнер

Катя Сільченко весілля

Катя Сільченко

  

Катя Сільченко весільна колекція

Катя Сільченко 4

Катя Сільченко 3
 

Яка ваша улюблена деталь одягу цієї колекції?

Дуже важко обрати лідера. Всім дуже полюбився топ з бантом, який можна носити як із джинсами, так і з пишною спідницею, він завжди виглядає чарівно. До речі, я якраз розкрила цю тему у нашій відеоінструкції. А ще кейп! Я чітко розумію, що мати такий кейп у своєму гардеробі означає відчувати себе справжньою леді. Я б не хотіла обирати, я купила б собі все!

У мене виникла пряма асоціація із героїнею «Секс і місто». Хто ваша улюблена кіно невеста, а кого можливо ви б хотіли бачити в якості нареченої?

Так цей серіал, а точніше його головні героїні, справді стали частично моїм натхненням. Знаєте, ми навіть назвали на їхню честь деякі вироби із колаборації. Мій найулюбленіший момент — Кері у чорному фраку.

Розумієте, якоїсь певної нареченої немає. Шкіряна жінка, яка приходить до мене в шоурум, особлива: бізнес-леді, прекрасна мама, талантлива і неповторна. Хочу, щоб вони були головними героїнями, а я допоможу їм краще підкреслити.

Катя Сільченко 5

Катя Сільченко 7

Катя Сільченко 6

Катя Сільченко 10

Катя Сільченко 8

Катя Сільченко 11

Читайте також: #BOOKSHELFY: ПІТЕР КАРДОНУ, ФОТОГРАФ І FASHION-ДИРЕКТОР MARIE CLAIRE 

 Яка ваша головна порада названа?

У логотипі колаборації є яскраве червоне серце, в яке я заклала певний сенс. Ця колекція про справжнє кохання. Якщо ви вирішили вийти заміж, хай це буде за великою і неземною любов'ю, а не за розрахунком.

Катя Сільченко 9

Катя Сільченко 12

Катя Сільченко 13

Катя Сільченко 15

Катя Сільченко 14

Катя Сільченко весільну сукню

Фото надала прес-служба

Читайте також: БАНК-РОК: ІСТОРІЯ УСПІХУ MONOBANK

Статті на тему