UA
RU

Afternoon Tea - це естетика пізнання нового та про проведення часу зі смаком

Редагувати переклад
У грудні ресторану Citronelle виповнюється 10 років. Своїми проектами та філософією вже 10 років створює привабливу атмосферу для обміну флюїдами, пізнання нового, для підтримання й розвитку культурного простору. Ділиться яскравими враженнями, модними ідеями та новими знаннями.

Цитронель

Новий проект ресторану Afternoon Tea — це про естетику, пізнання нового та про проведення часу зі смаком. Ідея запозичити традицію чаювання — Afternoon Tea — прийшла через розуміння важливості робити паузи у насиченій буденності та спілкуватися. Будь-якої години, вдома або в ресторані нам усім так потрібні ці хвилини “для себе”. Відволікати свої думки, переключатися на щось нове або просто сповільнитися та насолодитися паузою в оточенні гарних речей.

Citronelle 2

Citronelle 8

Серію Afternoon tea було започатковано зі зустрічі з Люсі Варнава, що приїхала за запрошенням Марії Дідковської. Люсі — британська експертка з королівського етикету. Англійська шеф-кухарка ресторану з 2-ма розеттами вмісті Ноттінгем. Засновниця кулінарної школи Lucy Varnava Cookery School та єдиних у Британії люксових Гастротурів за старовинними замками та маєтками Англії.

Citronelle 3

Citronelle 9

Citronelle 7

У Citronelle закуски до Afternoon tea, який традиційно починається щодня о 15:00.

  • На нижньому ярусі — солоні закуски: сендвічі з найніжнішим лососем; ароматним яйцем із трюфелем; шинкою і сиром, міні-еклери зі слабосоленим лососем
  • На іншому — традиційні англійські скони, які подають з повітряними вершками та ароматним клубничним джемом.
  • Верхній ярус — десерти: ніжні торти, витончені тістечка, домашні кекси та шоколадні трюфелі з шампанським і малиною

            До церемонії пропонуємо Champagne Pierre Morlet, яке ідеально доповнює урочистий настрій чайної традиції. Та за словами Люсі Варнаві, саме бокал шампанського — потрібний «атрибут» Afternoon tea королеви Єлизавети ІІ.

Citronelle 6

Вишукана, гарна сервіровка столу — неодмінний атрибут церемонії. Afternoon Tea – це завжди єдиний ансамбль у гармонійному поєднанні всіх його елементів. Недоречно використовувати посуд з різних сервізів. Стіл бажано накрити однотонною скатертиною і поставити свіжий букет квітів у гарну вазу.

Читайте також: ЛІНА КОСТЕНКО ДОЗУЧАЛА ПО-НОВОМУ 

Статті на тему