UA
RU

Модель та інвестор: Анастасія В'ячеславова про найважливіший внесок у життя кожного

Редагувати переклад

Я завжди вважала, що дуже важливо інвестувати у себе, у свою освіту.

Минулого року я пройшла навчання з інвестування на ринок цінних паперів, і з того часу регулярно застосовую ці знання у складанні свого інвест портфеля. Свої перші та подальші кроки на біржі я роблю виходячи зі стратегії найбільшого інвестора всіх часів Уоррена Баффета, до речі, саме його історія надихнула мене до вивчення ринку цінних паперів.

Модель та інвестор: Анастасія В'ячеславова про найважливіший внесок у життя кожного-Фото 1

Цитата Уоррена Баффета та її розшифровка, де розкривається вся суть його стратегії:

«Хтось сьогодні сидить у тіні, бо він давно посадив дерево»
розшифровка:
Потрібно планувати майбутнє та починати закладати фундамент.

На даний момент я живу в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Америка мене вразила своєю гостинністю, відчувається навколо стільки турботи від людей по відношенню один до одного, по відношенню до природи, тварин. Це мені дуже близько, так тішить і надихає мене! На вулицях місцеві жителі обов'язково запитають із посмішкою: «Hello! How are you?» Це дуже милий жест відкритості та дружності.

Модель та інвестор: Анастасія В'ячеславова про найважливіший внесок у життя кожного-Фото 2

Читай також: Багата спадкоємиця: Дочка Анджеліни Джолі вийшли на червону доріжку у сукні мами

Тут я покращую свої навички володіння англійською мовою, займаюся в американській мовній школі. Приділяю вивченню мови щонайменше 30 годин на тиждень.
Живучи тут, я повністю змінила свій розпорядок дня, прокидаюся о 5:50(кладусь о 21:30/22), роблю зарядку, далі душ, пробіжка(вона у мене щодня з 29 червня), знову душ, сніданок та навчання та інші заняття. Дуже цікавлюся психологією, регулярно приділяю цьому увагу. Одна з найулюбленіших книг, що перевернула мою свідомість, називається: «Потік. Психологія оптимального переживання».

Модель та інвестор: Анастасія В'ячеславова про найважливіший внесок у життя кожного-Фото 3

Модель та інвестор: Анастасія В'ячеславова про найважливіший внесок у життя кожного-Фото 4

Небагато про харчування: щільні прийоми їжі у мене 2 рази на день, завжди на сніданок авокадо тост з яєчнею, вже як 4 роки їм одне і теж на сніданок далі у мене обідо-вечеря, о 15-16 годині (теж щось корисне: овочі, морепродукти/м'ясо, крупи). Одноманітно харчуюсь)) мені це підходить і подобається. На силові тренування ходжу 3/4 рази на тиждень. Це дуже бадьорить тіло та дух! Енергія після цього абсолютно нова, відчувається величезний приплив сил.

Модель та інвестор: Анастасія В'ячеславова про найважливіший внесок у життя кожного-Фото 5

Я регулярно беру участь у найбільших міжнародних форумах: International Economic Forum, International Gas Forum, GLOBAL FISHERY FORUM & SEAFOOD EXPO. Я із задоволенням поєдную сферу краси та економіки. Моя освіта і досвід роботи в моделінгу на виставках дуже допомагає мені в кар'єрі, а моїм клієнтам - в бізнесі.

Модель та інвестор: Анастасія В'ячеславова про найважливіший внесок у життя кожного-Фото 6

Моя улюблена цитата Максима Горького:

«Коли людині лежати на одному боці незручно, він перевертається на інший. Коли йому жити незручно, він тільки скаржиться. А ти зроби зусилля-перевернись!»

Photographer: Valeria Kiseleva

Model: Anastasia Viacheslavova 

Black Jeans: Boyish Jeans

Top: Intimisimmi 

 

Статті на тему