UA
RU

Зірка серіалу "Емілі в Парижі" обурена об'єктивацією його образу

Редагувати переклад

Лукас Браво на особистому досвіді переконався, як непросто бути гарним. 

Сексуальна об'єктивація – соціальний феномен, який стосується не лише жінок. Звичайно, фемінності дістається набагато більше, якщо говорити про вульгарне зображення дівчат у рекламі, другосортних фільмах і серіалах, але і хлопцям часом доводиться несолодко. Про це точно багато що знає 33-річний Лукас Браво, який прославився завдяки ролі французького сексуального шеф-кухаря Габріеля із серіалу "Емілі в Парижі". 

Зірка серіалу "Емілі в Парижі" обурена об'єктивацією його образу.

Актор, який донедавна був лише моделлю, зізнався, що він розуміє, що його краса може зіграти з ним злий жарт, а так, можливо, йому ніколи не доведеться зіграти складніших героїв. І все через те, що Лукас просто до непристойності вдалий. 

«Не можна бути естетично привабливим, і водночас бути розумним чи глибоким. Мені продовжують надходити пропозиції зіграти дурних учителів фізкультури чи тренерів. Складно зламати це зображення. Я, звичайно, не скаржуся, але така реальність”, — розповів Браво в інтерв'ю для видання часи 

Крім того, що Лукас боїться, що його ніколи не сприйматимуть серйозно для майбутніх ролей, актора також не влаштовує його несподівана популярність. 

Читай також: Джоан Роулінг бути: Автора Гаррі Поттера запросили на святкування 20-річного ювілею 

«Я здається предметом об'єктивації. Крім того, те, що я раптово став “серцеїдом”, змусило мене більше аналізувати себе та свої вчинки. Тому що, коли чуєш подібні визначення, то завжди уявляєш собі здорову, красиву людину, а я таким не є”.

Зірка серіалу "Емілі в Парижі" обурена об'єктивацією його образу.

Французький актор, втім, зробив поправку, сказавши, що він здоровий, але не в тому сенсі, в якому суспільство звикло бачити серцеїдів. 

"Деталі, які роблять тебе самим собою раптово починають здаватися недоліками, що не так вже й здорово, а особливо для предмета об'єктивації". 

Браво впевнений, що ні зовнішній вигляд, ні популярність не можуть зробити людину щасливою. 

“Думаю, що раптово стати популярним – найгірше, що може статися. Це просто дим. Він нічого не означає”, – зазначив актор.  

Більше того, Лукас упевнений, що популярність прийшла до нього надто швидко, і таким чином вся його важка акторська робота, яку Браво робив роками, розсипалася. Тепер його кар'єра йде у тому напрямі, який був продиктований його раптовою популярністю. 

«Я парижанин, а тому, звичайно, ми постійно скаржимося. Це наша релігія. Ми не погоджуємося, і часом таким чином відбуваються революції, а іноді все без толку”. 

 

Статті на тему