UA
RU

Шоу "Pink Floyd - The Wall - Opera-Rock" в Україні

Редагувати переклад
29 березня 2022 року у Палаці «Україна» відбудеться рок-опера СТІНА.

THE WALL – OPERA ROCK 3

THE WALL – OPERA ROCK – це шоу від City Lights Entertainment, створене у 2019 році та присвячене 40-річчю альбому Pink Floyd The Wall. THE WALL – OPERA ROCK – це в жодному разі не триб'ют-шоу. Ідея полягала у відтворенні міфічного твору, поєднуючи сучасний балет із живим виконанням.

Використовуючи змішану техніку, шоу дає публіці новий досвід, славлячи музыку Pink Floyd. Танцюристи, гурт та співаки під керівництвом французького хореографа Йохана Нуса представляють неймовірне шоу Pink Floyd – The Wall – Opera-Rock! Музичний супровід гурту та співаки з Великобританії, танцюристи та солісти Ars Lyrica – Talent d'Argile Ballet під керівництвом іменитого хореографа – все це забезпечить незабутній вечір та занурення у творчість улюбленої рок-групи.

The Wall — Opera Rock — 4 солісти, 6 музикантів, 10 танцюристів на сцені разом із різними візуальними ефектами створять унікальну та захоплюючу історію епічного альбому The Wall.

Британська рок-група Pink Floyd стала справжнім музичним явищем ХХ століття. Колектив прославився тривалими треками, об'єднаними у тематичні сюїти піснями, експериментами зі звуком, філософською лірикою, креативними обкладинками платівок та грандіозними концертними шоу.

THE WALL – OPERA ROCK 4

THE WALL – OPERA ROCK 2

THE WALL – OPERA ROCK

Окремо в лінійці альбомів Pink Floyd стоїть одинадцятий - The Wall. По-перше, він вийшов на двох дисках. По-друге, це останній альбом, записаний у так званому класичному складі Pink Floyd: Девід Гілмор, Роджер Уотерс, Нік Мейсон та Річард Райт. The Wall став одним із найуспішніших комерційних альбомів 1980 року, а вже через два роки режиссер Алан Паркер знявши на його основі фільм «Стіна». Головну роль у картині зіграв Боб Гелдоф.

Альбом The Wall сам по собі схожий на рок-оперу. Головний герой на ім'я Пінк з детства захищає собі від суспільства. Все почалося зі смерті батька. Хлопчика цькують у школі. Деспотична мати лише посилює психологічні проблеми дитини. Ставши дорослим, Пінк одружується, але його шлюб зазнає краху. Все це призводить до його добровільної самоізоляції. Хто ж знав, що за 40 років після виходу цього альбому слово самоізоляція наб'є оскому всьому світу.

Не дивно, що за цим сюжетом і поставили рок-оперу The Wall, яку можна буде побачити в Києві 29 березня 2022 року.

Тут стіна – головний символ відчуження героя-одинак. Глядачі рок-опери "The Wall" у Києві відчують "Another Brick In The Wall, Part 2", "Comfortably Numb", "Hey You" та інші композиції, які окунатимуть їх у творчість великої рок-групи.

Фото надала пресслужба

Читайте також: SMALL TALK: РОМАН ГРИГОРІВ ТА ІЛЛЯ РОЗУМЕЙКО, УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ, АВТОРИ OPERA LINGUA

Статті на тему