UA
RU

Про що жінка мовчить: Анастасія Єршова, засновниця Atelier Handmade 

Редагувати переклад
Анастасія Єршова, засновниця Atelier Handmade та організаторка pop-up-стору ONE MRIA у Лондоні відповіла на запитання Marie Claire Ukraine. 
Про що жінка мовчить: Анастасія Єршова, засновниця Atelier Handmade -Фото 1

Фото: instagram/anastasenok

Про що сьогодні не варто говорити вголос, а про що просто неможна мовчати?

Ми всі прийшли до розуміння, що світ змінюється кожен день і всі про це говорять, але не все розуміють, що причину кожна людина має знайти у собі, тому що наше середовище — це віддзеркалення нашого внутрішнього стану. Ось про це не пишуть у новинах та посібниках, а мені здається важливим про це пам’ятати. Особливо напередодні свят, коли прийнято підбивати підсумки та будувати плани на майбутнє. Давайте в новий рік увійдемо з правильним настроєм, який допоможе пережити нам всі труднощі навколо…

Коли та із ким останнім часом вам було приємно помовчати?

Найприємніше мовчати на природі, у лісі або на узбережжі моря. Коли емоційно стає невиносливо, я йду на прогулянку сама без телефону і за півгодини вже повертаюсь підзарядившись. Буквально 30 хвилин наодинці з природою допомагають прийти до тями, знизити тривожність і видихнути. 

Коли ви в останнє себе хвалили, а за що сварили?

У мене дуже високі стандарти щодо себе насамперед, а також і щодо мого оточення. Кожний досвід я сприймаю як шанс для удосконалення, але іноді життєві установки переважають і тоді я сварю себе, а коли переважає свідомість — хвалю. Із важливого, що вдалося зробити цього року — організувати логістику переправлення гуманітарних вантажів із Великобританії до найгарячіших точок України. Цим я займалася всю весну. А в середині року розпочати проект ONE MRIA, який підтримує українських дизайнерів у Лондоні. Ми вже організували два поп-апи, де зібрали найкращих з найкращих. І це лише початок.

Назвіть найкрасивішу річ і чому ви її такою вважаєте?

Кожна річ, створена з благими намірами щасливим і відкритим до Всесвіту творцем буде для мене красивою. Але особливо люблю сукні, найкращі з них дають нагоду жінці згадати про свою красу і силу та вмить змінюють настрій. Сьогодні це особливо важливо — нашим жінкам сьогодні треба бути дуже сильними та важливо, щоб вони не забували про себе.

Яким талантом вам би дуже хотілося володіти?

Раніше я мріяла бути акторкою, але на жаль навіть «poker face» мені не вдається, тепер я приймаю себе такою яка є і працюю над своїм головним талантом — бути собою.

Якби ви могли залишити тільки один спогад, щоб це було?

Це скоріш відчуття, ніж конкретна ситуація. Дуже люблю часи свого натхнення, а воно з‘являється тільки коли я в гармонії з собою за зовнішнім світом.

Про що жінка мовчить: Анастасія Єршова, засновниця Atelier Handmade -Фото 2

Фото: instagram/anastasenok

Що личить сучасним чоловікам, а що не прикрашає сучасних жінок?

В наші часи я особливо ціную чоловіків з високим рівнем IQ, почуттям гумору та добрим сердцем. А жінка просто має бути спокійною, але спокій, то і є щастя.

Якби вам довелося себе порівняти із алкогольним напоєм чи коктейлем. Ви який?

 Складно відповісти. Тому що моє сприйняття себе не передбачає оп‘яніння ( усміхається ).

До якої поради мами ви не дослухалися, і наразі жалкуєте про це?

Дуже жалкую, що не читала достатньо розумних книжок та не вивчала мови у підлітковому віці, коли мама радила. Тому що зараз не вистачає часу, але постійно щось вивчаю і продовжую вчити недоучені французьку та іспанську. Знання мов і літератури дуже допомагають краще розуміти іноземних партнерів та друзів.

Зовнішність якого визнаного красеня завжди здавалася вам перебільшеною? І, навпаки, хто з чоловіків із невиразною зовнішністю видається вам дуже привабливим?

В мене ніколи не було закоханості у зіркових акторів. Мабуть, я віддаю перевагу комічним героям, тому що мене ніколи не приваблювали Бред Пітт або Стетхем, але я завжди посміхалася від жартів містера Біна, наприклад.

Чим пахне щастя?

Квітучими каштанами.

Читайте також: SMALL TALK: ЯРИНА СІЗИК, ФОЛЬКЛОРИСТКА ТА УЧАСНИЦЯ ГУРТУ «ЩУКАРИБА» 

Статті на тему