UA
RU

VERTUHA у Closer відкривають фестивальний формат

Редагувати переклад
VERTUHA – це спільнота творческих людей, музикантів та ді-джеїв, спільні цілі яких – об'єднувати, поширювати любов, відкривати українську культурну спадщину та робити внесок у сучасну музичну сцену. Коли ви думаєте про їх події, ви думаєте про підібрану колекцію рідкісних вінілових платівок, яскравий дресс-код, свободу самовираження на танцполі та чарівне поєднання музичних стилів та людей.

VERTUHA у Closer відкривають фестивальний формат-Фото 1

Відтоді як Closer став постійною київською резиденцією VERTUHA, формація провела у стінах клубу серію вечірок, щоразу експериментуючи та граючи з форматами. Танцювальні vogue-батлі під мережі резидентів, художні виставки українських митців, сладкий поп-ап стор від Ponchyk Boy. І все це – у блискучих декораціях та під спалахах диско-кулі.

Наступна подія підсумує цей досвід і виведе на новий рівень. Європейський день талантів, 25 березня, VERTUHA відбудеться у форматі фестивалю. Три сцени, дев'ять гуртів-артистів, десять діджеїв та батл, в якому зіштовхнуться танцівники різних стилів із музикою диско та фанк: Closer, Mezzanine та Лісній причал – блискучий світ музыки та танцю. Початок о 14:30. Квитки - тут.

Програма та лайнап:

  • Ближче – головний танцпол прийматиме резидентів VERTUHA та дружніх діджеїв: Seba Korecky, Alinikus, Kosta Denys, Kadillove та Nekit/Hanna. А також тут проходитиме танцювальний батл “Me Against Disco & Funk Music” (подробиці та реєстрація – тут)
  • Mezzanine stage зазвучити сучасними українськими артистами: Наші Atlantic, Lucas Bird, Daniel Okaro, Шановне CUMСТВО, XXV Kadr, The Curly, Soulike, Figurat та sucilna_nevdacha.exe.
  • Лісовий причал освіжатиме приємним весняним повітрям та back-to-back виступами від LDM/Sakhno та PoBo.

Партнери події: Ponchyk Boy та Fotovramke. Перші розмістять свій поп-ап-стор, де серед різних смаків можна буде спробувати ексклюзивну новинку – веганський пончик SEBA, створений у спільній колаборації з VERTUHA. А студія Fotovramke допоможе зафіксувати найяскравіші моменти на пленку нової широкутної камери LomoApparat.

Зібрані кошти з продажу квитків підуть до трьох волонтерських фондів:

  • Future for Ukraine – на створення кімнати музичної терапії у хабі LEVCHYK для дітей з розладом аутистичного спектру (РАС), які виїхали із зони бойових дій.
  • Київ Волонтерський – на теплі речі в рамках проекту «Зроби тепло», попереду ще багато холодних ночей.
  • БО БФ «Ланка» – на демісезонній обуви добровольчим батальйонам, які не знаходяться на забезпеченні ЗСУ.

Читайте також: «КИЇВ. КУДИ ПІТИ І ЩО ПОДИВИТИСЬ»: MUST SEE З 21 ПО 31 БЕРЕЗНЯ  

Статті на тему