Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт

Редагувати переклад
Марія Дідковська, засновниця Citronelle , Saint Bar, ідеологиня проєкту «Перемога гідності» та «Відкрита музика міста» презентувала новий проєкт Victoire de la Dignité. Це колекція арт-об‘єктів, до створення якої було долучено французький сімейний дім Pierre Morlet. І до неї доклали часточку своєї душі 6 сучасних українських художників - Олексій Аполлонов, Микола Білоус, Олена Придувалова, Марина Скугарєва, Олександр Сухоліт та Олег Тістол, чиї картини  на етикетках символізують непереборність нашої нації. Кошти, виручені з продажу колекції, спрямуються на потреби Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України та мобільних військових госпіталів.

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 1

Протягом двох з половиною місяців картини з мистецької виставки «Передчуття перемоги» було представлено у Національному художньому музеї. Виставку відвідало близько 800 людей. І це була перша за 3 роки виставка у художньому музеї . До цього його було зачинено для відвідування. Після закриття виставки ці картини можна споглядати у Citronelle.

«Citronelle — це саме та справа для мене, в яку я вкладаю зусилля і з якої у той же час беру натхнення, адже спільна мета всієї нашої команди — створювати простір затишку, тиші та спокою, де можна насолодитися кожною миттю і кожним відтінком почуттів», — коментує засновниця Citronelle , Saint Bar, ідеологиня проєкту «Перемога гідності» та «Відкрита музика міста» Марія Дідковська.

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 2

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 3

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 4

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 5

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 6

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 7

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 8

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 9

Перемога гідності: Марія Дідковська презентувала новий арт-проєкт-Фото 10

Читайте також: SMALL TALK: ВАСИЛЬ КОРЧОВИЙ, АВТОР КОНТРОВЕРСІЙНОЇ СКУЛЬПТУРИ «ВПЕВНЕНА» ПРО НЕСТАНДАРТНУ КРАСУ, СМІЛИВІСТЬ ТА НЕВІГЛАСТВО 

Статті на тему