UA
RU

Нова арт-виставка у магазинах Бомонд

Редагувати переклад
ArtБомонд – це творчий проект мережі Бомонд, який має на меті зробити мистецтво більш доступним та наближеним до людей.

Нова арт-виставка у магазинах Бомонд-Фото 1

Бомонд вирішив підтримати українських художників (переважно початківців) запуском незвичайного проекту — ArtБомонд. В рамках нього художникам дається можливість реалізувати одну зі своїх творчих ідей або продемонструвати свої роботи безпосередньо в магазинах Бомонд. Таким чином, художники-початківці зможуть обзавестися новим ареалом для своєї творчості, а клієнти та відвідувачі магазинів мережі зможуть познайомитися з новітніми тенденціями в сучасному мистецтві.

Читайте також: ГІД ПО КИЇВСЬКІЙ БІЄНАЛІ 2017

У проекті беруть участь діячі сучасного українського мистецтва: Braty, клуб ілюстраторів Pictoric, творчий тандем Eazywayemp: Storaz та Sokewonder, Ганна Ходькова та Крістіна Ярош – засновниці графічної майстерні «Etching Room #1», Дмитро Кришовський, Ігор Гайдай та Максим Забро.

Нова арт-виставка у магазинах Бомонд-Фото 2

Ці діячі, кожен із своїм унікальним стилем, зобразили українське мистецтво у його особливих фарбах. Роботи, що представлені на виставці, змушують замислитися та пофілософствовать. Незважаючи на незвичайні місця виставки, вона має на меті познайомити якомога більшу кількість клієнтів магазинів із творчими творами українських художників. Кожен зможе торкнутися прекрасного без зайвих зусиль.

Читайте також: БУДИНОК CARTIER ПРЕДСТАВИВ ЕКСКЛЮЗИВНУ КОЛЕКЦІЮ УКРАШЕНЬ У КИЄВІ

Проект триватиме до 12 листопада у всіх магазинах Бомонд у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі та Вінниці.

[mc_gallery id=86137]

Статті на тему