UA
RU

Апероль Шприц: рецепти літнього напою від найкращих барменів України

Редагувати переклад
Яке літо без Апероль Шприц? З нами погодилися топові українські бармени та поділилися своїми улюбленими рецептами алкогольного напою. 
Апероль Шприц: рецепти літнього напою від найкращих барменів України-Фото 1

Дмитро Камбер

Бар-менеджер The Fitz [Odesa]

Апероль Шприц: рецепти літнього напою від найкращих барменів України-Фото 2

Pink Spritz

Склад

  • Gordon's Premium pink Gin 40 ml
  • Трояндовий лимонад 80 мл
  • Prosecco 80 ml

Приготування:

Змішати інгредієнти у винному келиху з льодом, додати свіжу полуницю, листя базиліку та суміш меленого перцю.

Апероль Шприц: рецепти літнього напою від найкращих барменів України-Фото 3

Олег Дікал

Бар-менеджер The Roastery [Odesa]

Апероль Шприц: рецепти літнього напою від найкращих барменів України-Фото 4

Sunset Spritz

Склад

  • Tanqueray Sevilla Gin 25 ml
  • Aperol 25 ml
  • Cointreau Blood orange 15 ml
  • Сік сицилійського апельсину 30 ml
  • Prosecco 75 ml

Приготування:

Заповнити келихи флюті колотим льодом і змішати у ньому всі інгредієнти. Прикрасити часточками свіжого кумквату.

Читайте також: ЛІТО І АЛКОГОЛЬ: ЯК ПРАВИЛЬНО ПИТИ ПІД ЧАС спеки?

Апероль Шприц: рецепти літнього напою від найкращих барменів України-Фото 5

Світлана Херімян

керуюча Bella Vermuteria [Odesa]

Апероль Шприц: рецепти літнього напою від найкращих барменів України-Фото 6

Vermu Spritz

Склад

  • Aperol 30 ml
  • Vermouth Rosso 15 ml
  • 2 краплі біттер
  • Содова 20 ml
  • Cava brut 50 ml

Приготування:

У охолоджені келихи опустити брилу льоду, додати інгредієнти та прикрасити часточкою свіжого апельсину або апельсиновою цедрою.

Апероль Шприц: рецепти літнього напою від найкращих барменів України-Фото 7

Євген Білецький

Менеджер бару Boffo Gallery Bar

Апероль Шприц: рецепти літнього напою від найкращих барменів України-Фото 8

Easy Green Spritz

Склад

  • Gentiane De Lure 30 ml
  • Vermouth di Torino 15 ml
  • Choya Yuzu Liqueur 20 ml
  • Amaro Braulio 5 ml
  • Lime Cordial 15 ml
  • Aloe water 45 ml
  • Prosecco 45 ml

Приготування:

Змішати інгредієнти в келиху, додати колотий лід та Prosecco, прикрасити оливкою та декількома листочками свіжої зелені.