Блогери та інфлюенсери на дегустаційній вечері
Над створенням нового меню Boho працювали два шефи. Бренд-шеф кухні Денис Новохацький та бренд-шеф бару Андрій Жилан. Синергія майстрів призвела до незвичайного фудпейринг меню. Всі страви дегустаційної вечері не тільки розділені по стихіям, а й мають пару коктейліві.
Колись давно, коли світ був ще молодим і непізнаним, у його основі лежали чотири великі сили – Вогонь, Вода, Земля і Повітря. Вони були прадавніми стихіями, які творили й руйнували. Надихали й перетворювали, створювали красу природи й живили її своїми дарами. Ці чотири стихії не лише сформували світ, а й стали основою кожного життя. Кожна з них мала свій неповторний смак, аромат і енергію. Вони й досі живуть у кожному куточку планети.
У кожній страві нового меню ресторану Boho оживає одна з чотирьох стихій, переплітаючись між собою у гармонії, що створює унікальний гастрономічний досвід для кожного гостя.
Читайте також: ЗРУЙНОВАНИЙ МУЗЕЙ СКОВОРОДИ МОЖНА ВІДВІДАТИ ОНЛАЙН