UA
RU

Гастрономічна вечеря Grey Goose Boulangerie Bleue

Редагувати переклад

Культова вечірка Grey Goose Boulangerie Bleue дісталася й Києва — на елегантну вечерю в біло-блакитних тонах зібралися всі модні люди столиці. 

Boulangerie Bleue

Французький бренд преміум-горілки Grey Goose, який входить до сім'ї Bacardi з 2004 року, проводить серію гарних вечірок по всьому світу: лише на один вечір у певному місті відкривається pop-up булочна Boulangerie Bleue. Після Канн, Парижа, Мадрида, Нью-Йорка, Лас-Вегаса, Торонто та Монреалю на черзі опинився Київ. Boulangerie Bleue відкрилася у секретному місці на березі Дніпра, куди гостей доставляли ретро-лімузинами. В очікуванні вечері можна було спробувати свіжу випічку з тих самих озимих сортів пшениці з регіону Пікардія на півночі Франції, які використовують у виробництві горілки Grey Goose, зробити хліб своїми руками або просто присвятити деякий час приємному марнотратству та світським бесідам на теплій терасі.

Boulangerie Bleue

Boulangerie Bleue

Ольга Іванова, Івар Аус

Трохи пізніше гостей запросили до секретної зали з живою музикою, декорованої у фірмових біло-блакитних кольорах бренду, де представники компанії Івар Аус та Ольга Іванова розповіли про історію його створення. У 1996 році американський бізнесмен і філантроп Сідней Френк попросив Maître de Chai Франсуа Тібо зі знаменитого міста Коньяк попрацювати над оригінальною рецептурою горілки. Через два роки Інститут дегустації напоїв назвав Grey Goose «найсмачнішою горілкою у світі». 

Boulangerie Bleue

Boulangerie Bleue

Автором вечері у Києві став француз – шеф-кухар столичного ресторану Comme Il Faut Стефан Вайтіннадан. У меню були фуа-гра з копченим вугром і трюфелем під соусом Unagi, тартар з тигрової креветки з цитрусовою заправкою та кінзою, лосось з буряком конфі та козиним сиром, філе качки з повітряним мусом із картоплі. На десерт гостям запропонували карамелізовану грушу, фаршировану крем-брюле із солоною карамеллю. Кожна страва супроводжувалася особливим коктейлем на основі горілки Grey Goose. Наш фаворит – коктейль Grey Goose Le Celery з горілкою, бузиновим лікером, трав'яним лікером, селера, біттером та соком лайма.

Boulangerie Bleue

Олена Бурба, Поліна Неня, Кароліна Ашіон, Юрій Марченко, Катя Тейлор

На вечорі були присутні Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук, Олена та Віталій Рева, Лілія Пустовіт та Ігор Кириков, Світлана Бевза, Ксенія Шнайдер, Ася Мхітарян та Діма Євенко, Олена Бурба, Іван Фролов, Кароліна Ашіон, Володимир Подолян, Катя Тейлор та Юрій інші.

Boulangerie Bleue

Лілія Пустовіт

Boulangerie Bleue

Аліна Косічкіна, Світлана Бевза, Ася Мхітарян, Поліна Неня, Лілія Пустовіт, Ксенія Шнайдер

Boulangerie Bleue

Олена та Віталій Рева

Boulangerie Bleue

Світлана Бевза

Boulangerie Bleue

Олена Бурба

Boulangerie Bleue

Ксенія Шнайдер

Boulangerie Bleue

Володимир Подолян із супутницею

Boulangerie Bleue

Кароліна Ашіон

Boulangerie Bleue

Іван Фролов

Boulangerie Bleue

Ольга Самофалова

Статті на тему