UA
RU

Де поїсти: сезон недільних бранчів у Hilton Kyiv

Редагувати переклад

Тут можна провести вихідні з родиною та близькими друзями.

img_0857

Головна ідея бранча – зібрати за одним столом всіх родичів та друзів, дружно насолоджуватися з ними смачними стравами та ділитися новинами за останній тиждень, смакуючи іскристий Prosecco. Саме цю теплу та веселу атмосферу спробував створити ресторан Park Kitchen київського готелю Hilton, де стартував новий сезон недільних сніданків.

Тут буде багато кулінарних сюрпризів від шеф-кухаря готелю Шоти Годердзішвілі та приємна музика у стилі джаз. А спеціально для тих, хто прийшов із дітьми, у ресторані працює дитяча кімната.

img_5959

Фото: прес-служба Hilton Kyiv

Статті на тему