Ірина Данилевська запросила fashion-журналістів та селебриті на шефську вечерю
Редагувати перекладІрина Данилевська запросила на шефську вечерю fashion-журналістів та селебріти до японського ресторану IKIGAI готелю Premier Palace Hotel Kyiv. За яким шеф Дмитро Кривошап презентував авторський сет із 12 страв.
Сет «Нові смаки Азії» Дмитро Кривошап створив після нещодавнього повернення зі стажування в унікальному ресторані Копенгагена. Йому пощастило стати частиною команди всесвітньо відомого ресторану ALCHEMIST. У нього дві зірки Мішлен з та звання найкращого ресторану 2021 року у гіді WHITE GUIDE. Проте новий шефський сет – це сплав двох гастрономічних світів: скандинавського та японського. Раніше Дмитро був частиною команди ресторану INUA (2 зірки Мішлен, Токіо) на чолі з Томасом Фабрелем, екс-шефом лабораторії ресторану NOMA, який вже кілька разів визнаний лідером The World's 50 Best Restaurants.
«Японська висока кухня – це розмаїття продуктів. Ідеальних за якістю, текстурою, кольором. Природність смаку – найголовніше. Подача – вторинне. Аскетизм та відмова від надмірних прикрас – в основі світогляду, – розповідає Дмитро, – А висока кухня Копенгагена, природа якого не така рясна через суворий клімат, – це тріумф творчості. Тут з простих інгредієнтів за допомогою різних технік була створена нордічна кухня, що підкорила сучасний світ. Мій авторський сет «Нові смаки Азії» поєднає два гастрономічні світи – японський та скандинавський».
Під час вечірні шеф особисто презентував гостям шкірну страву: розповівши про інгредієнти, смаки, історію рецептур та власні кулінарні експерименти.
Фото надала пресслужба
Читайте також: МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ: UKRAINIAN FASHION WEEK FW22-23