UA
RU

Як пройшов FOREVER SPRING COCKTAIL

Редагувати переклад
17 квітня відбувся FOREVER SPRING COCKTAIL у бутіку Fabiana Filippi. Гості мали змогу познайомитись із новою колекцією бренду, а також побачити фуд-шоу від Володимира Ярославського. 

Як пройшов FOREVER SPRING COCKTAIL-Фото 1

Володимир Ярославський - шеф-кухар, керуючий та співвласник ресторану "Lucky", бренд-шеф магазину "Good Wine", а також суддя проекту "МастерШеф Україна". Один із 25 найкращих шеф-кухарів України за версією Фокус-лістингу 2011 року. Постійний учасник фестивалю Chef's week та спікер міжнародних конгресів шеф-кухарів Creative Chef's Summit, Chef Congress Fontegro, InRestFest

Нова колекція присвячена спогадам про літній відпочинок серед п'янкої природи. У колекції присутні морські відтінки, золоті спалахи неймовірно дрібного піску та захоплюючий кварц. Як мерехтіння вздовж берега і оптично білі дюни під полуденним сонцем.

Як пройшов FOREVER SPRING COCKTAIL-Фото 2

Історія італійського підприємництва почалася 1985 року у самому серці Умбрії, умовно втілюючи справді «Зроблено Італії». Тут традиції майстерності та любов до досконалості відповідають сучасному погляду на дизайн.

Сьогодні Fabiana Filippi є одним із провідних брендів в італійській моді. Бренд поширюється у 30 країнах світу і просувається в основних столицях моди, включаючи Мілан, Париж, Нью-Йорк, Лондон, Токіо, Сеул, Шанхай, Москву. Глибоко людський бізнес із сильною професійною етикою виник у унікальному місці, щоб запропонувати вишуканий спосіб життя.

[mc_gallery id=152520]

Статті на тему