UA
RU

Як пройшла вечеря BVLGARI у ресторані «Маяк»

Редагувати переклад
Напередодні 8 березня відбулася закрита вечеря-презентація колекцій Serpenti та B.zero1 від бренду BVLGARI у ресторані “Маяк” на Дніпрі. 

Меню вечора розробив шеф-кухар ресторану - Олександр Абрамов, а вишуканість смаку гостей чудово підкреслило шампанське Veuve Clicquot.

Як пройшла вечеря BVLGARI у ресторані «Маяк»-Фото 1

Особливістю вечора стала шоу-подача ювелірних прикрас, про які розповіла докладніше директором київського бутика BVLGARI Олександра Ходус.

Першою було презентовано колекцію B.zero1.

На порозі нового тисячоліття, Bvlgari виявив світові прикрасу у вигляді спіралі – кільце B.zero1. Його архітектурний дизайн, що нагадує давньоримський Колізей, гідний сучасних арт-інсталяцій і втілює творчу безстрашність Bvlgari. Цього року будинок святкує 20-річчя легендарної колекції, яка неодноразово доповнювалася, незмінно залишаючись бестселером.

Як пройшла вечеря BVLGARI у ресторані «Маяк»-Фото 2

В основі дизайну другої, з презентованих колекцій, Serpenti – образ шляхетної змії з її гіпнотичним поглядом. Цей легендарний мотив, представлений безліччю інтерпретацій, став невід'ємним елементом чарівної та багатогранної колекції.

Партнером вечора з флористики стала компанія FIORI (fiori.ua), відома своїми роботами з міжнародними брендами у сегменті люкс у всьому світі. Презентація прикрас BVLGARI поєднала воєдино знаменитий бренд із високим флористичним мистецтвом, а особлива подача підкреслила стиль найкращих колекцій.

[mc_gallery id=148390]

Статті на тему