UA
RU

Кулінарний майстер-клас від журналу Saveurs

Редагувати переклад

У гастробарі Hitchcoock відбувся майстер-клас із приготування коктейлів від журналу Saveurs.

[metaslider id=30309]

 

Урок міксології провів бармен Hitchcoock Анатолій Гудько. Готувати складні напої під керівництвом професіонала виявилося заняттям вкрай захоплюючим, але все ж таки непростим. Щоб гості вечора мали змогу розслабитись та відпочити, шеф-кухар зведення Денис Тимошенко підготував фуршетний стіл із легкими закусками, а також представив оновлене меню гастробару. Жваве спілкування та гарний настрій гостей вкотре довели, що кулінарні майстер-класи потрібно проводити найчастіше!

ДЕ: ТРЦ Gulliver, Спортивна, 1а, 7 поверх

Статті на тему