UA
RU

Маленький секрет: 10 інгредієнтів, які перетворять вашу страву на кулінарний шедевр

Редагувати переклад

Стати кулінарним талантом не так вже й складно. Для цього достатньо власної кухні, бажання творити і інгредієнтів, які додадуть страв незабутній аромат та смак.

кулінарія

Провідні шеф-кухарі світу розповіли про те, що завжди зберігають у холодильнику або на полиці із приправами.

петрушка

петрушка

Вона не тільки робить приготовлену страву красивою з точки зору сервірування, але й надає їй апетитного аромату.

оцет

оцет

Декілька крапель цього інгредієнта допоможуть вам досягти балансу смаку. Особливо актуально для любителів м'яса.

лимони

лимони

Прекрасні будь-якої пори року. Частку лимона можна подати зі смаженою рибою або, наприклад, шницелем. Крім того, у спеку ніхто не відмовиться від склянки смачного лимонаду.

Часник та розмарин

часник

Часник надає їжі гостроті. Головне – не переборщити з ним і не додавати до страв перед важливими заходами. А розмарин подарує невимовний смак.

Картопля

Картопля

Універсальний інгредієнт для будь-яких гарнірів та перших страв. Картопля можна смажити, варити, гасити. Одним словом, робити все, що завгодно.

Вершкове масло та сіль

Масло

Саме вони перетворюють звичайні, повсякденні рецепти на страви ресторанної кухні.

Яйця

Яйця

З цього продукту і з його додаванням можна приготувати різні страви, починаючи від млинців і закінчуючи омлетом.

Помідори

Помідори

Якби в природі не існувало помідорів, нам довелося б їх придумати. А якщо ні, то десятки смачних рецептів опинилися б під загрозою.

Лук

Лук

Важко згадати хоча б одну кухню світу, в якій цибуля не займала б почесне місце у першій десятці продуктів.

Листя каррі

Листя каррі

Мають пряний аромат. Відмінно підходять для додавання в супи, гарячі овочеві страви та закуски.

Статті на тему
Осінні рецепти: п'ять страв із білими грибами
Страви на Хелловін: рецепти закусок
8 Instagram-акаунтів про здорове харчування, на які варто підписатися

Фото: Gettyimages

Статті на тему