? на 4 порції
1 л овочевого бульйону, стебло свіжого лемонграсу, 2-3 см нарізаного пластинами імбиру, 1 розрізаний вздовж перець чилі, 3-4 ст. л. легкого соєвого соусу, 300 г рожевої локшини сомен, 2 очищені від насіння і шкірки дрібно нарізаних томату, 1 ст. л. насіння кунжуту.
? для прикрас
2-3 редиски, нарізаних соломкою, 4 ч. л. червоної ікри, календули пелюстки.
.Закип’ятіть овочевий бульйон разом з лемонграсом, імбиром, чилі та 2 ст. л. соєвого соусу. Варіть на невеликому вогні протягом 10 хвилин, потім процідіть на дрібне сито і вилийте в каструлю. Знову доведіть бульйон до кипіння і зваріть у ньому локшину до стану аль денте. Додайте томати та насіння кунжуту, приправте сіллю та соєвим соусом. Налийте суп у тарілки, прикрасьте редисом, ікрою та пелюстками календули.