UA
RU

Ресторан REEF презентував нове літнє меню

Редагувати переклад

DSC_5455

Новий шеф-кухар ресторану Ален Реньо презентував сезонне меню: таки-маки з тунцем, помідорами черрі та піною з моцарелли, суп із брокколі з гребінцями та щучою ікрою, філе лосося, запеченого у глині ​​зі свіжими овочами та імбиром, паелью REEF, з базиліком та меренгою.

Послужний список мосьє Реньо включає роботу в Le Pre Catelan (1* Michelin), La Terrasse (2* Michelin) та співпрацю з Аланом Дюкассом у Le Louis XV (3* Michelin). Загальну атмосферу закладу створюють деталі – відкрита кухня, RAW-бар із свіжою рибою, продумана винна карта. Нагадаємо, що концепція REEF sea.food.community не передбачає заморозки риби – морепродукти для закладу привозять раз на тиждень із південного та північного узбережжя Атлантики.

ДЕ: Київ, вул. Шота Руставелі, 16а, тел. (044) 228 1817

DSC_5488

DSC_5518

DSC_5525

DSC_5531

DSC_5541

Статті на тему