UA
    RU

    Рецепт дня: гостра сангрія з кавуном

    Редагувати переклад

    Проведіть жаркі вихідні в компанії освіжаючої сангрі з кавуном.

    Гостра сангрія з кавуном


    Сезон кавунів вважатимуться відкритим, отже, саме час готувати прохолодні напої з його основі. Пропонуємо вам спробувати гостру сангрію за нашим рецептом.

    На велику компанію: 1/2 ст. цукрового сиропу, 2 ст. кавуна, нарізаного кубиками, 1 перець чилі, жменю листя м'яти, 3 пляшки вина, 2 лайми.


    1. Для початку приготуйте сироп. Для цього змішайте воду та цукор у співвідношенні 1:1, нагрійте на водяній бані, доки цукор не почне танути, потім зніміть з вогню. Зачекайте, поки сироп охолоне.

    Гостра сангрія з кавуном

    2. Змішайте в одному посудині кубики кавуна, нарізаний кільцями перець чилі, м'яту та вино. Додайте сироп на смак і помістіть готову сангрію в холодильник на дві години, а краще на добу, щоб напій став більш насиченим. Врахуйте: чим довше стоятиме сангрія, тим гострішою вона стане.


    3. Перед подачею додайте в напій лід та тонко нарізаний лайм.

    Фото: thekitchykitchen.com

    Статті на тему