Для початку випікайте печиво для сендвіча.
На 6 порцій: 200 г вершкового масла|мастила|, 200 г цукру, 1 яйце, 12 ч. л. ваніліну, 200 г муки|борошна|, 12 ч. л. соди, 1 ч. л. солі, 4 ст. вівсяних пластівців, 11 родзинок та горіхів.
Змішати інгредієнти у великій посудині і викласти на лист, застелений пекарським папером. Розім’яти шматочки тіста, надаючи форму печива. Поставити у духовку на 12-14 хвилин. Краї печива повинні підрум’янитися, а центр залишитись світлим.
Зачекайте, поки випічка охолоне, після чого викладіть на печиво улюблене морозиво, накривши його ще одним печивом. Зайве з боків зніміть ножем. Перед подачею бутерброди відправте в морозилку на 20 хвилин.
Фото: abeautifulmess.com
Статті по темі:
Смішарики: п’ять ідей для смачної смузі
Легким рухом: 4 ідеї для легкого перекушування
Рецепт тижня: салат із норвезької сьомги-гриль