Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-кухаря телевізійного шоу «Ранок ДОМу»
Редагувати переклад«Ранок ДОМУ» – ранкова, щоденна програма на телеканалі «ДІМ», де щодня телеведучі Константин Октябрський, Анастасія Касілова, Ганна Кузіна та Костянтин Войтенко зустрічають у будинку проекту цікавих гостей: від зірок шоу-бізнесу до провідних спеціалістів із різних галузей. Обговорюють та розповідають про важливі та цікаві події, історії сучасних українців і не тільки.
Лосось-гриль у вершково-ікорному соусі
Що може бути краще запеченого лосося? Тільки лосось гриль під пікантним соусом. Червона ікра та вершки створюють легкий смак та ідеально підкреслюють ніжне м'ясо лосося.
Для приготування лососеві у вершково-ікорному соусі знадобиться:
Стейки лосося - 2 шт. (близько 500 (п'ятсот грамів))
Ікра червона – 40 грам
Вершки 20% - 100 грам
Вершкове масло - 50 грам
Оливкова олія - 30 грам
Розмарин – кілька гілочок
Кінза - кілька листочків
Перець чилі – половина
Лимон - 1 шт.
Перець троянд
Білий перець
Сіль
Рецепт лосося-гриль у вершково-ікорному соусі:
1. Стейки поперчіть, посоліть, змастіть оливковою олією. Обжарте до готовності на сковороді з обох боків. Збризніть лимонним соком.
2. Для приготування соусу: додайте в сотейник вершкове масло, залийте вершки та нагрійте. Коли маса загустіє, додайте ікру і одразу зніміть з вогню.
3. Підпалити розмарин. Розкладіть на готові стейки та накрийте тарілкою.
4. При подачі поливайте рибу вершково-ікорним соусом. Прикрасьте часточкою лимона, перцем чилі, листочками кінзі.
» Ранок БУДИНКУ » ранкова, щоденна програма на державному телеканалі «Дім», де кожного дня телеведучі Константин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко запрошують у гості артистів, зірок шоу-бізнесу, спортсменів, науковців, лікарів та й загалом цікавих персон, яким є розповісти, та обговорити найбільш актуальні та цікаві події в Україні та світі.
Смачного!