UA
    RU

    Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-кухаря телевізійного шоу «Ранок ДОМу»

    Редагувати переклад
    Якщо вам поставили завдання: принести одну-дві страви на святковий стіл, а вам вже набридли традиційні олів'є та холодці, пропонуємо 8 небанальних рецептів, які швидко готуються і не потребують кулінарного хисту.
     
    Автор цих новорічних страв – кулінар Чаба Бакош, який щодня ділиться своїми рецептами у ранковому шоу «Ранок Дому» на державному телеканалі "Будинок".
    Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 1

    Анастасія Касілова, Чаба Бакош, Ганна Кузіна «Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

    «Ранок ДОМУ» – ранкова, щоденна програма на телеканалі «ДІМ», де щодня телеведучі Константин Октябрський, Анастасія Касілова, Ганна Кузіна та Костянтин Войтенко зустрічають у будинку проекту цікавих гостей: від зірок шоу-бізнесу до провідних спеціалістів із різних галузей. Обговорюють та розповідають про важливі та цікаві події, історії сучасних українців і не тільки.


    Лосось-гриль у вершково-ікорному соусі

    Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 2

    «Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

    Що може бути краще запеченого лосося? Тільки лосось гриль під пікантним соусом. Червона ікра та вершки створюють легкий смак та ідеально підкреслюють ніжне м'ясо лосося.

    Для приготування лососеві у вершково-ікорному соусі знадобиться:


    Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 3

    «Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

    Стейки лосося - 2 шт. (близько 500 (п'ятсот грамів))

    Ікра червона – 40 грам

    Вершки 20% - 100 грам


    Вершкове масло - 50 грам

    Оливкова олія - ​​30 грам

    Розмарин – кілька гілочок



    Кінза - кілька листочків

    Перець чилі – половина


    Лимон - 1 шт.

    Перець троянд

    Білий перець


    Сіль

    Рецепт лосося-гриль у вершково-ікорному соусі:

    Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 4

    «Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

    1. Стейки поперчіть, посоліть, змастіть оливковою олією. Обжарте до готовності на сковороді з обох боків. Збризніть лимонним соком.

    Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 5

    «Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

    2. Для приготування соусу: додайте в сотейник вершкове масло, залийте вершки та нагрійте. Коли маса загустіє, додайте ікру і одразу зніміть з вогню.

    Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 6

    «Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

    3. Підпалити розмарин. Розкладіть на готові стейки та накрийте тарілкою.

    4. При подачі поливайте рибу вершково-ікорним соусом. Прикрасьте часточкою лимона, перцем чилі, листочками кінзі.

    » Ранок БУДИНКУ » ранкова, щоденна програма на державному телеканалі «Дім», де кожного дня телеведучі Константин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко запрошують у гості артистів, зірок шоу-бізнесу, спортсменів, науковців, лікарів та й загалом цікавих персон, яким є розповісти, та обговорити найбільш актуальні та цікаві події в Україні та світі.

    Смачного!

    Статті на тему