Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-кухаря телевізійного шоу «Ранок ДОМу»
Редагувати перекладЗапечений сибас, дорадо, скумбрія із соусом “Сальсаверде”
Для приготування запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом «Сальсаверде» знадобитися:
Сібас - 1 шт.
Дорадо - 1 шт.
Скумбрія – 1 шт.
Кріп – кілька гілочок
петрушка
Кінза
Лимон - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Лавровий лист - 3 шт.
Оливкова олія - 100 грам
Каперси (бутоні) – 12 шт.
Базилік
Вінний уксус
М'ята
Італійські трави
Білий перець
Сіль
Рецепт запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом “Сальсаверде”:
1. Кожний вид риби приправте спеціями. Наповніть різною зеленню, додайте лавровий лист, лимон. Змастити оливковою олією.
2. Запікайте у духовці за температури 220 градусів до готовності.
3. Для приготування соусу “Сальсаверде”: помістіть у блендер усі зелені інгредієнти, додайте оливкову олію, винний уксус. Збийте до кремової суміші.
4. Запечену рибу подавайте із соусом “Сальсаверде” та часточками лимона.
Ранок будинку – ранкова, щоденна програма на державному телеканалі «Дім», де кожного дня телеведучі Константин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко запрошують у гості артистів, зірок шоу-бізнесу, спортсменів, науковців, лікарів та й загалом цікавих персон, яким є що розповісти, та обговорити найбільш актуальні та цікаві події в Україні та світі.
Смачного!