UA
RU

Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-кухаря телевізійного шоу «Ранок ДОМу»

Редагувати переклад
Якщо вам поставили завдання: принести одну-дві страви на святковий стіл, а вам вже набридли традиційні олів'є та холодці, пропонуємо 8 небанальних рецептів, які швидко готуються і не потребують кулінарного хисту.
 
Автор цих новорічних страв – кулінар Чаба Бакош, який щодня ділиться своїми рецептами у ранковому шоу «Ранок Дому» на державному телеканалі "Будинок".
Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 1

Анастасія Касілова, Чаба Бакош, Ганна Кузіна «Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

 
«Ранок ДОМУ» – ранкова, щоденна програма на телеканалі «ДІМ», де щодня телеведучі Константин Октябрський, Анастасія Касілова, Ганна Кузіна та Костянтин Войтенко зустрічають у будинку проекту цікавих гостей: від зірок шоу-бізнесу до провідних спеціалістів із різних галузей. Обговорюють та розповідають про важливі та цікаві події, історії сучасних українців і не тільки.

Запечений сибас, дорадо, скумбрія із соусом “Сальсаверде”

Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 2

«Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

Для приготування запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом «Сальсаверде» знадобитися:

Сібас - 1 шт.

Дорадо - 1 шт.

Скумбрія – 1 шт.

Кріп – кілька гілочок

петрушка

Кінза

Лимон - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Лавровий лист - 3 шт.

Оливкова олія - ​​100 грам

Каперси (бутоні) – 12 шт.

Базилік

Вінний уксус

М'ята

Італійські трави

Білий перець

Сіль

Рецепт запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом “Сальсаверде”:

Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 3

«Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

1. Кожний вид риби приправте спеціями. Наповніть різною зеленню, додайте лавровий лист, лимон. Змастити оливковою олією.

2. Запікайте у духовці за температури 220 градусів до готовності.

Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 4

«Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

3. Для приготування соусу “Сальсаверде”: помістіть у блендер усі зелені інгредієнти, додайте оливкову олію, винний уксус. Збийте до кремової суміші.

Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-повара телевізійного шоу «Ранок ДОМу»-Фото 5

«Ранок ДОМу» Фото: kanaldom.tv

4. Запечену рибу подавайте із соусом “Сальсаверде” та часточками лимона.

Ранок будинку – ранкова, щоденна програма на державному телеканалі «Дім», де кожного дня телеведучі Константин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко запрошують у гості артистів, зірок шоу-бізнесу, спортсменів, науковців, лікарів та й загалом цікавих персон, яким є що розповісти, та обговорити найбільш актуальні та цікаві події в Україні та світі.

Смачного!

Статті на тему