UA
RU

Мікс смаків від Beermaster Brewery

Редагувати переклад
Біля ТРЦ Respublika Park поряд із супермаркетом «Сільпо» розпочала роботу крафтова пивоварня Beermaster Brewery. 

Сільпо 1
 

Нова пивоварня варитиме широку палітру сортів – від класичних пшеничного ялинки, молочного стауту та пільзнера до експериментального пива з додаванням шоколаду, спецій, усіх можливих фруктів та овочів і навіть гречаного багету. Ще одна особливість – це пиво Barrel Aged, яке ферментується і визріває у бочках з-під бурбону, рому, віскі та вина.

У Beermaster Brewery максимальну увагу приділили технологіям варення, відібрали найякісніший хміль, найкращий вітчизняний та іноземний солод, а також зібрали команду творчих та вдохновлених пивоварів, які постійно експериментують з новими смаками. Все це в поєднанні дозволить виробляти до 130 тис. літрів на рік неперевершено смачного пива.

Варитиме один із найпопулярніших у світі напоїв команда на чолі з шефом Віктором Ващуком, який має понад 20 років досвіду пивоваріння. Крафтове пиво для нього – це політ фантазії, що перетворюється на реальний смачний результат. Пройшовши шлях від майстра пивзаводу-гіганта до співзасновника власної крафтової пивоварні, Віктор Ващук буде вкладати у майбутнє пиво весь свій досвід, любов, багато хмелю та трішки мексиканського копченого перцю. Віктору належить рекорд із варення найміцнішого пива України. Він неодноразово також завойовував гран-при та золоті медалі на міжнародному дегустаційному конкурсі East European Beer Award.

«Мета Beermaster Brewery – розвивати пивну культуру в Україні та демократизувати якісне крафтове пиво. У кожного з нас є власні вподобання та досвід, а від об'єднує нас одне – любов до пива. Ми запрошуємо у нескінченне захоплення подорож пивними смаками всіх, хто любить експериментувати, відкривати для себе щось нове та цікавитися якісним та різноманітним пивом», – говорить Віктор.

Сільпо 2

Поряд із пивоварнею починає роботу новий паб – Beermaster Brewery Pub. Саме тут регулярно відбуватимуться презентації свіжозвареного пива та нових сортів, дегустації. На 2022 рік вже заплановано ряд колаборацій із відомими пивоварами зі США, Бельгії та Нідерландів.

Вигадливе меню для паба розробивши бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті, дібравши до шкірного пива саме ті закуски, які йому ідеально пасують. Так, пиво та страва танцюватимуть на вашій мові у повному тандемі. Щоб Гостям було легше орієнтуватися у правильних поєднаннях, у меню є відповідні позначки з рекомендаціями. Щоразу під час нового варення пива кухня також презентуватиме новинку, яка рекомендуватиметься до вживання саме із цим сортом.

Однією з фішок Beermaster Brewery стане повна відкритість для гостей. Тут відбуватимуться регулярні екскурсії та дегустації. Кожен зможе розпитати пивоварів про секрети пивоваріння та на власні очі побачити, як народжується якісне смачне пиво, і, звичайно, продегустувати. Пиво можна буде придбати у Beermaster Brewery Pub, у пабі "Мокрі Вуса", а також у мережі супермаркетів "Сільпо".

Сільпо

Для «Сільпо» початок власного виробництва пива є логічним та послідовним кроком. Вже понад десять років мережа супермаркетів розвиває пивну культуру в Україні, збираючи найкращі сорти пива зі всього світу, зокрема, український та іноземний крафт. На сьогодні в мережі представлено один із найрізноманітніших асортиментів пива серед українських ритейлерів. Спеціально для пивних ентузіастів та біргіків команда Beermaster створила онлайн-курс «Хміль, солод і любов – про пиво доступною мовою».

Фото надала пресслужба

Статті на тему