Закрити
UA
Життя

Вечеря на честь 200-річчя Veuve Clicquot Rosé

Поділись:

На закритій вечері у столичному ресторані Comme Il Faut готелю InterContinental Kyiv редактори українського глянцю, дизайнери та селебріті відсвяткували 200-річчя відомого шампанського Veuve Clicquot Rosé.

posts-to-db-Фото 1

Поява світ рожевого шампанського Veuve Clicquot Rose в історичному контексті було вчинком винятково сміливим, що буквально вимагало творчого підходу. У 1818 році мадам Кліко змішала червоне вино регіону Бузі, Шампань із власним шампанським, і на світ з’явився особливий напій ніжного відтінку та тонкого вишуканого смаку, який вже протягом 200 років не виходить із моди. Цього року у всьому світі відзначають ювілей рожевого шампанського, і українська столиця не стала винятком.

posts-to-db-Фото 2

posts-to-db-Фото 3

Олена Бурба

posts-to-db-Фото 4

posts-to-db-Фото 5

Стефан Вайттінадан та Олена Заєць

posts-to-db-Фото 6

posts-to-db-Фото 7

Іван Бачурін

На початку листопада у київському ресторані Comme Il Faut, що знаходиться в InterContinental Kyiv, відбулася святкова вечеря при свічках. На нього були запрошені редактори провідного українського глянцю, дизайнери одягу та селебріті. Романтичне оформлення столу у фірмових рожево-оранжевих відтінках, що надихає екскурс в історію Veuve Clicquot Rosé від відомого сомельє та бренд-посолька Moet Hennessy Івана Бачуріна та майстер-клас від шеф-кухаря ресторану Comme Il Faut Стефана Вайттінадана шампанським – всі ці складові склалися виключно насичений вечір, який пройшов у теплій дружній атмосфері. Серед гостей були помічені Василіса Фролова, Кароліна Ашіон, Олена Бурба, Ліліт Саркісян та інші.

posts-to-db-Фото 8

Василіса Фролова

posts-to-db-Фото 9

Кароліна Ашіон

posts-to-db-Фото 10

Вікторія Худзик

posts-to-db-Фото 11

Олена Бурба

posts-to-db-Фото 12

Костянтин Путіленко

posts-to-db-Фото 13

Ліліт Саркісян

posts-to-db-Фото 14

posts-to-db-Фото 15

Також читайте