UA
RU

У Comme Il Faut з'явилося нове літнє меню

Редагувати переклад

У затишному внутрішньому дворику готелю InterContinental Kiev тепер можна насолоджуватися літнім меню від Стефана Вайттінадана.

MAX_5138

Цього року шеф ресторану Comme Il Faut Стефан Вайттінадан зробив акцент на комбінації морепродуктів та свіжих сезонних овочів. Гостям закладу варто спробувати злегка обсмажений тунець «Мі Квіт» з томатним соусом, еспума та відвареними бебі-овочами або морські гребінці з пюре із синьої капусти під шафрановим соусом. З перших страв шеф-кухар порекомендує хіт літнього сезону – суп із огірка та домашнього сиру або пряний томатний суп із базиліком, які стануть гарним вибором у спекотну літню погоду.

Крім того, на літній терасі ресторану CommeIlFaut, розташованій у затишному квітучому дворику, можна спробувати нову колекцію освіжаючих коктейлів із сезонними фруктами та соками.

MAX_5241

MAX_5260

MAX_5012

MAX_5105

MAX_5209

MAX_4843

MAX_4824

Статті на тему