UA
RU

Недільні Бранчі у готелі Hilton Kyiv

Редагувати переклад

Чудова традиція з новими смаками!

недільні бранчі

Вересень прекрасний осінній місяць не лише тому, що природа починає радувати достатком фарб, а й початком сезону Недільних Бранчів у готелі Хілтон Київ. Традиція Недільних Бранчів не така вже й нова, вперше цей термін прозвучав ще в 1895 році у статті письменника Гая Берінжера «Бранч: Прохання» (ор. Brunch: A Plea), на тему, британської звички збиратися на пізні довгі сніданки, що переходять в обіди по неділі. Вже протягом трьох років готель Хілтон Київ пропонує жителям столиці віддати данину чудовій британській традиції «Недільних бранчів».

Читайте також: новинка: Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду

Недільний Бранч у готелі Хілтон Київ може здивувати своїм достатком страв із різних куточків землі. Для любителів середземноморської кухні представлений величезний вибір свіжих морепродуктів – устриці, краби, тигрові креветки, мідії, раки та рибна гриль станція. Неймовірний вибір фірмових суші Хілтон Київ пропонуємо любителям східної кухні.

недільні бранчі

Зовсім недавно су-шефом ресторану Паркова кухня став Мудрас Діліп, який здивує всіх любителів індійської кухні. Звичайно ж, не варто забувати, що жоден бранч не обійдеться без присутності шеф-кухаря готелю Шота Годердзішвілі та італійського шеф-кондитера Леонардо Антоніучі. З чудовою командою Hilton Kyiv вНаша неділя стане однозначно солодшою ​​і смачнішою і все це у супроводі безлімітного Prosecco і домашнього вина.

недільні бранчі

недільні бранчі

недільні бранчі

Статті по темі:

Істина у вині: 6 міфів про алкогольні напої

Смачний ранок: Чим снідають у різних країнах світу

Рецепт тижня: гостра сангрія з кавуном

Статті на тему