Marie Claire та готель InterContinental Kyiv провели пізній сніданок вихідного дня у ресторані Comme Il Faut.
Ресторан Comme Il Faut зібрав друзів та партнерів журналу на пізній французький сніданок вихідного дня. Під час сніданку у ресторані працювали буфетна лінія, яка включала широкий асортимент випічки та круасанів, домашніх йогуртів, свіжих фруктів, витриманих сирів та м’яса, морепродуктів. На замовлення всім гостям готували омлети чи яйця Бенедикт. Теплу атмосферу у ресторані забезпечила музика The Red Woods Trio.
З лютого щосуботи та неділі з 11:00 до 13:30 усі гості Comme Il Faut зможуть насолодитися неспішним сніданком з келихом ігристого вина. За словами шеф-кухаря Стефана Вайттінадана, головне завдання ресторану – забезпечити гостям розслаблену атмосферу французького сніданку вихідного дня. Запах свіжої випічки, ароматна кава, невимушене спілкування з друзями або близькими – вікенд варто починати саме так.
Нагадаємо, що ресторан Comme Il Faut розташований на місці, де в XI столітті знаходився «Великий Ярославів двір», де проживала князівна Ганна Ярославна, яка вийшла заміж за короля Франції Генріха. Вшановуючи історичне місце, у ресторані Comme Il Faut пропонують вишукане французьке та українське меню та привносять в атмосферу старого Києва романтику Парижа.
Стефан Вайттінадан – віртуозний шеф, справжній професіонал та справжній парижанин. У його послужному списку – добрий десяток європейських ресторанів-власників мішленівських зірок. Найбільше Стефан любить готувати страви із морепродуктів. Риба, свіжі овочі, базилік та оливкова олія – основні компоненти кухні ресторану Comme Il Faut.
Детальніше про готель InterContinental Kyiv та ресторан Comme Il Faut: http://kyiv.intercontinental.com/.
Фото: Юрій Строкань