UA
RU

10 найкращих цитат Софі Лорен

Редагувати переклад

Сьогодні легендарна італійська актриса Софі Лорен відзначає свій 82-й день народження.

Софі Лорен

Її називають однією з найкрасивіших жінок усіх часів. Визнаний секс-символ 20 століття, ікона стилю і краси, талановита актриса і співачка, за все своє життя вона зіграла у більш ніж 80 фільмах і отримала безліч нагород, у тому числі «Оскар» «за кар'єру, багату на роллі, що запам'ятовуються, надали нетьмяний блиск кінематографу». В Італії її називають "Національна Софія". Життєвий шлях Софі Лорен не був простим: дитинство серед злиднів і голоду, перші ролі у сумнівних фільмах, два викидні... Проте сильний характер, живий розум і невичерпна працелюбність допомогли їй подолати всі труднощі та піднятися на вершину успіху. Сьогодні Софі Лорен продовжує зніматися у кіно, пише книги та багато часу проводить зі своїми онуками на віллі під Тосканою. Вона, як і раніше, вражає всіх своєю чудовою формою та нев'янучою красою. У день народження великої актриси згадуємо її найкращі цитати.

Жінка, твердо впевнена у своїй красі, зуміє зрештою переконати в ній усіх інших.

Жіноча сукня, як огорожа з колючого дроту, повинна бути своєї мети, не загороджуючи вигляд.

Софі Лорен

Найважливіший компонент хорошої сімейної кухні – це кохання: любов до тих, для кого готуєш.

Кохання не виносить безжального аналізу. Якщо її постійно перевіряти, розбирати по кісточках, порівнювати, підносити до світла, вона захиріє та поступово помре.

Софі Лорен та Карло Понті
Софі Лорен із чоловіком Карлом Понті

Я можу сказати «ні» дванадцятьма мовами. Для жінки цього цілком достатньо.

Якщо дівчина неймовірно гарна в юності, але неуважна і нічого не доводить до кінця - краса швидко піде. Якщо ж вона має дуже скромні зовнішні дані, але сильний характер - чарівність з роками зростатиме.

 

Поводьтеся природно і невимушено. Якщо ви сором'язливі, не намагайтеся стати душею компанії. Погано танцюєте - не витрачайте часу, наступаючи на ноги партнеру, вмієте добре співати - не змушуйте себе довго просити.

Жодна людина не в змозі заповнити ваше життя цілком, якісь думки і почуття він просто не зможе зрозуміти. Ось тут дружба і творить чудеса.

Софі Лорен на зйомках

Навчіться користуватися вашими мізками так само спритно, як і вашою пудреницею, і тоді, можливо, пудрениця вам уже й не знадобиться.

Коли іноді друзі нагадують, що мені вже понад шістдесят років, то я сама не можу в це повірити. Здається, мені все ще дванадцять. Я, мабуть, залишилася в тому дитячому віці і дивлюся на світ широко розплющеними очима. Мені ще цікаво жити.

Софі Лорен

Статті по темі:

Вистава у трьох актах: Софі Лорен у міні-фільмі Dolce & Gabbana
Софі Лорен створила помаду для Dolce & Gabbana
10 найкращих цитат Клари Цеткін
10 цитат Емми Уотсон про жінок та фемінізм

Фото: Gettyimages

Статті на тему