UA
RU

12 помилок у макіяжі брів

Редагувати переклад

Брови обрамляють обличчя, тому їхня форма і зовнішній вигляд мають вирішальне значення для цілісного образу. Виправляємо найпоширеніші помилки у макіяжі.

Занадто прямий кут

1436281869-1

Інтенсивно фарбовані брови геометричної форми виглядають неприродно та штучно. Надайте їм форму, промальовуючи тонкі волоски олівцем, потім кутовим пензликом нанесіть і злегка розтушуйте спеціальну пудру, і лише після цього профарбуйте волоски тушшю для брів відповідного відтінку.

Надто довгий зовнішній край

1436282608-7

Непропорційно довгі зовнішні куточки брів надають обличчю похмурого вигляду і тужливого виразу. Завжди робіть макіяж брів по лінії їхнього природного зростання, при цьому зовнішній край повинен бути доречною, правильною довжиною. Щоб її визначити, прикладіть олівець одним кінцем до ніздрі, а другим – до зовнішнього куточка ока. Місце, де він торкнеться брівної кістки, і є тією самою точкою (при необхідності, брову можна продовжити до неї, але ніяк не вийти за її кордон).

Безформні брови

1436282684-9

Пишні брови однозначно у тренді, але вони мають бути помірною кудлатості та обов'язково акуратної форми. Якщо у вас немає часу для салонного догляду, просто слідуйте їх натуральній формі, вищипуючи все зайве довкола.

Прогалини та порожні зони

1436282782-3

Якщо в минулому ви були володаркою тонко вищипаних брів, не варто впадати у відчай - ви не самотні. Пустоти можна акуратно заповнити пудрою для брів, а найпомітніші порожнечі заповнити тонкими штрихами, що імітують волоски. Покладіть брови спеціальною тушею, що закріплює, яка гарантовано збереже їх форму протягом дня.

Зловживання хайлайтером над і під бровою

1436282836-4

Агресивне підкреслення брів за допомогою хайлайтера перетягне на них усю увагу. Натомість спробуйте нанести над бровою і під нею консилер всього на один тон світліший за природний відтінок вашої шкіри - це допоможе візуально підняти бровні дуги і врівноважить весь макіяж.

Занадто темні брови

1436282897-5

Щоб брови виглядали гармонійніше, блондинкам і шатенкам слід використовувати олівець для брів на тон темніший, а брюнеткам - на тон світліший за їх натуральний відтінок. І пам'ятайте: такі брови краще поєднуватимуться з яскравими губами, але не підійдуть до темного макіяжу очей.

Нерівномірно нафарбовані брови

1436282950-6

Якщо вам здається, що необхідно пофарбувати брови тільки в широкій їхній частині, ви глибоко помиляєтеся. Нанесіть засіб, який ви використовуєте, по всій довжині брів - за бажанням його інтенсивність можна приглушити до зовнішніх куточків.

Брови нафарбовані недоречним відтінком

1436283012-8

Неправильно підібраний відтінок для фарбування бровної дуги під волосками створить штучний ефект, якого необхідно всіляко уникати. Рудий підійде сіро-коричневий або золотисто-каштановий олівець, такі кольори допоможуть створити природний візуальний обсяг.

Олівець для брів недостатньо розтушований

1436285055-10

Мікс олівця та тіней – найкращий спосіб для надання форми бровам та отримання потрібного відтінку. Почніть з промальовування олівцем, а потім тінями пом'якшіть лінії і остаточно окресліть потрібну форму, особливо на початку зростання брови.

Занадто монолітні брови

1436285273-11

Намагайтеся уникати використання лише одного продукту у макіяжі брів. Це робить їх занадто однорідними і надає особі непотрібного суворого виразу. Промалюйте брови олівцем по тій лінії, яка вам потрібна. Зробіть кілька штрихів, що імітують волоски, по лінії їх росту. Потім легкими штриховими рухами профарбуйте середину брови тінями і зафіксуйте прозорим гелем для брів.

Неукладені брови

1436285378-12

Брови потребують ретельного і регулярного догляду, і щоденне їх розчісування допоможе з часом утихомирити найупертіші волоски. Використовуйте гелеві туші з короткою щіточкою конусоподібної — кольорові або прозорі. Вони допоможуть зберегти брови у формі без штучного склеювання.

Засіб для брів дуже помітний

1436285458-13

Незалежно від того, який засіб вам подобається використовувати, у всьому потрібно знати міру. Найчастіше всі категорії продуктів для макіяжу брів дозволяють моделювати образ завдяки інтенсивності їх нанесення, досягаючи натурального або драматичного образу за бажанням.

Статті на тему