UA
RU

14-річна донька Сінді Кроуфорд знялася для обкладинки журналу

Редагувати переклад

Pop Magazine назвав Каю Гербер найкрасивішою дівчинкою на світі.

14-річна дочка супермоделі 1990-х Сінді Кроуфорд та колишнього манекенника Ренді Гербера Кайя Гербер стала головною героїнею популярного британського журналу Pop Magazine. Дівчинка вперше удостоїлася персональної обкладинки: до цього вона позувала для модних видань лише компанії своєї знаменитої мами.

Фотографом зйомки виступила Шарлотта Уельс, яка зняла Кайю для трьох варіантів обкладинки вересневого випуску журналу. На фотографіях юна модель позує у білій футболці від Chanel, а головний акцент зроблений на брови, які дісталися дівчинці у спадок від матері.

«Найкрасивіша дівчинка на світі», − пише видання про Кайю. І багато хто з цим згоден, зазначаючи, що дівчинка – просто мамина копія, тільки без знаменитої родимки над губою.

Кар'єра Кайї розвивається швидко. У свої 14 років вона вже отримала кілька вигідних контрактів, наприклад, знялася у рекламі підліткового одягу модного Будинку Versace, а також стала обличчям сонцезахисні окуляри Miu Miu. До речі, Сінді Кроуфорд розпочала модельну кар'єру у віці 16 років, так що у дочки є всі шанси стати не меншою, а можливо, і успішнішою моделлю, ніж мати.

Статті по темі:

Рецепт літнього салату від Сінді Кроуфорд
Діти знаменитостей, які підкорили світ моди
Сінді Кроуфорд йде з модельного бізнесу

Статті на тему