UA
RU

5 фільмів для любителів страшних історій

Редагувати переклад

Справжні «жахливості» не завжди повинні розповідати про примари чи погоні. Набагато цікавіше дивитися фільм, в якому є захоплююча дух сюжетна лінія, а перипетії, що змінюють один одного, не дають відволіктися.

Дівчина в поїзді

Цього року у світовий прокат вийшли як мінімум 5 фільмів, які варто переглянути всім фанатам трилерів. А восени в кінотеатрах з'явиться одна з найочікуваніших прем'єр цього року – фільм «Дівчина в поїзді» за однойменним романом Поли Хокінс. У головній ролі – Емілі Блант.

Отже, що варто подивитися?

"Кловерфілд, 10" (10 Cloverfield Lane)

Сіквели рідко перевершують оригінальні кінокартини, але з "Кловерфілд, 10" все вийшло з точністю до навпаки. Глядачі вважають, що фільм вдався на славу. В епіцентрі подій – дівчина, яка після автомобільної аварії потрапила до бункеру до незнайомців. Вони запевняють її, що зовні відбулася хімічна атака, яка знищила все життя, і виходити заборонено. Головна героїня вірить своїм «рятівникам», але підозрює щось недобре.

«Не дихай» (Don't breathe)

Цей фільм вийшов у серпні. За сюжетом група молодих людей вирішила пограбувати сліпого старого, у будинку якого чутки зберігаються багатства. Видобуток повинен був бути легким, ось тільки будинок «нешкідливого» колишнього військового виявився із секретом.

"Дівчина в поїзді" (The Girl on the train)

Про цю картину почали говорити задовго до появи. Книга, що оповідає історію жінки, яка щодня бачить одну й ту саму молоду пару з вікна поїзда, але одного чудового дня помічає щось недобре, захопила багатьох читачів. Сам фільм обіцяє бути не менш цікавим. Дата прем'єри – 5 жовтня.

"Запрошення" (The invitation)

Тріллер вийшов ще на початку 2015 року, але його продовжують рекомендувати до перегляду і зараз. Головний герої, Вілл, вирішує, що його колишня дружина та її новий чоловік щось приховують. І ось тут починається все найцікавіше.

«Тиша» (Hush)

В принципі, це типовий фільм жахів, в якому є маніяк і жінка, що тікає від нього. Вона нічого не чує і змушена керуватися лише власною кмітливістю, щоби вижити.

Статті на тему
Виховання почуттів: еротичні романи нашої юності
7 фільмів, що надихають на подорожі
Камера, мотор: 8 голлівудських пар, які познайомилися на знімальному майданчику

Статті на тему