UA
RU

Apple представили iPhone SE та зменшену версію iPad

Редагувати переклад

У Купертіно у штаб-квартирі Apple відбулася презентація нової продукції. Її головними героями стали iPhone SE та планшет iPad Pro.

GettyImages-516840520

Родзинкою презентації став смартфон iPhone SE із 4-дюймовим дисплеєм. Нова модель задовольнить запити тих користувачів, які б хотіли отримати дизайн 5S, але з більш потужною начинкою. Дизайн новинки ідентичний моделі iPhone 5S, але в основі iPhone SE «залізо» 6S – процесор A9 та співпроцесор M9, 12-мегапіксельна камера, екран з технологією 3D Touch. Все це робить смартфон лідером за продуктивністю у своїй категорії. Модель буде поставлятися у версіях з 16 та 64 Гб пам'яті.

Ще один новий високотехнологічний продукт отримав назву iPad Pro. Планшет має 9,7-дюймовий дисплей і важить лише 500 грам. Головна ставка моделі була зроблена на якісний дисплей. Він отримав ідентичну iMac з дисплеєм Retina 5K колірну палітру, збільшену на 25% насиченість. Спеціальний контролер синхронізації, фотовирівнювання та оксидний тонкоплівковий транзистор забезпечують високу точність при передачі кольорів, контрастність та чіткість зображення. Все це покликане залучити, насамперед, професіоналів у роботі із зображенням та відео. Модель поставляється у версіях з 32, 128 та 256 Гб на борту.

Статті на тему