UA
RU

Бебі-бум: зірки, які стали мамами у 2016 році

Редагувати переклад

2016 ознаменувався справжнім бебі-бумом. Одні знаменитості пізнали радість материнства вперше, інші – поповнили багатодітних батьків. У нашій добірці – 12 зірок, у сім'ях яких цього року відбулося поповнення.

Енн Гетевей
Енн Хетеуей та її чоловік Адам Шульман цього року стали батьками вперше: 24 березня у пари народився син, якого назвали Джонатан Роузбенкс. Енн закликає жінок не соромитися зайвої ваги, яка йде після пологів не так швидко, як хотілося б. Влітку у своєму Instagram вона опублікувала фотографію власноруч обрізаних шортів, підписавши:

Немає нічого соромного в тому, щоб самостійно зробити собі шорти з джинстому що торішні шорти занадто малі для ваших стегон. Тіла змінюються. Це все кохання. Не дозволяйте нікому переконувати вас у протилежному.

Енн Хетеуей та Адам Шульман

Єва Мендес
29 квітня відбулося поповнення в сім'ї Єви Мендес та Райана Гослінга. У пари народилася донька, яку назвали Аманда Лі. Цікаво, що першу доньку акторів, що з'явилася на світ у вересні 2011 року, звати Есмеральда Аманда. Повторення імені Аманда не випадкове – для Мендес це ім'я символічне, оскільки так звали її бабусю. Крім того, у перекладі з іспанської воно означає "улюблена".

Подружжя намагається не виставляти свої стосунки напоказ. Як під час першої, так і під час другої вагітності акторка до останнього приховувала своє цікаве становище від преси.

Єва Мендес і Райан Гослінг

Джінніфер Гудвін
У акторів Джініфер Гудвін та Джошуа Далласа все, як у казці. Вони навіть познайомилися на знімальному майданчику серіалу «Одного разу в казці», в якому грають коханих – Білосніжку та Прекрасного принца. Екранне кохання стало справжнім: у квітні 2014 року актори одружилися, а вже у травні у них народився син Олівер Фінлі. 1 червня 2016 року у пари народився ще один син, якого назвали Х'юго Вілсон.

Джініфер Гудвін та Джошуа Даллас

Емілі Блант
Відбулося поповнення також в акторській сім'ї Емілі Блант та Джона Красінскі. У червні в пари народилася дочка, яку назвали Вайолет. Про радісну подію Джон розповів у своєму Twitter у День незалежності США:

Немає кращого способу відзначити 4 липня, ніж повідомити, що нас у сім'ї тепер четверо! Два тижні тому народилася наша прекрасна дочка Вайолет. Всіх зі святом!

Первінець пари дочка Хейзел Грейс народилася у лютому 2014 року.

Емілі Блант та Джон Красінскі

Лів Тайлер
8 липня Лів Тайлер стала мамою втретє – акторка подарувала дочку своєму коханому, футбольному агенту Дейву Гарднеру, з яким вона заручена з минулого року. Дівчинку назвали Лула Роуз.

Це друга спільна дитина пари. У лютому 2015 року у Тайлер та Гарднера народився син Сейлор Джин. Також у Лів є син від шлюбу з музикантом Ройстоном Ленгдоном – 11-річний Майло Вільям, а Дейв є батьком 9-річного Грея, народженого у шлюбі з акторкою Давінією Тейлор.

Лів Тайлер

Меган Фокс
Меган Фокс і Брайан Остін Грін разом понад 10 років. За цей час вони розлучалися і знову сходилися кілька разів, доки не розписалися у 2010 році. За 5 років шлюбу у пари народилося два сини – Ноа Шеннон та Бодхі Ренс. А у серпні 2015-го актори приголомшили громадськість новиною про розлучення. Однак незабаром Меган дізналася про свою третю вагітність і подружжя возз'єдналося знову. 4 серпня 2016 року у пари народився ще один син, якого назвали Джорні Рівер.

Моя дружина народжує гарних діточок,

− написав багатодітний тато у своєму Instagram, поділившись знімками синів.

Меган Фокс і Брайан Остін Грін

бар Рафаелі
Вперше зазнала радості материнства цього року ізраїльська модель Бар Рафаелі – 11 серпня вона народила доньку Лів. Батько малюка – бізнесмен Аді Езра, за яким Бар одружена з вересня 2015 року. Вже за кілька тижнів після пологів дівчина опублікувала у себе в Instagram фото в купальнику, продемонструвавши ідеальну фігуру.

За словами Бар, секрет швидкого схуднення у правильному харчуванні та дотриманні режиму тренувань, з яких найефективнішими вона вважає TRX-тренування, спрямовані на роботу із власною вагою.

бар Рафаелі

Бігати Прінслу
Ангел Victoria's Secret Бехаті Прінслу та соліст гурту Maroon 5 Адам Левін вперше стали батьками наприкінці вересня. У них народилася дочка Дасті Роуз. Заради народження дитини 27-річна намібійська модель на якийсь час відклала успішну кар'єру, пропустивши Показ мод Victoria's Secret у Парижі, але пообіцявши повернутися наступного року.

Я знаю, якими потім і сльозами дається підготовка до цього шоу і була частиною цього, це був би мій десятий показ. Не можу повірити. Люблю вас усіх, веселіться в Парижі, і побачимося наступного року!

− написала Бехаті у своєму Instagram.

Ближче до дати пологів Адам також зробив паузу в роботі, скасувавши всі концерти, щоб бути поруч із дружиною у важливий день.

Бігати Прінслу та Адам Левін

Кендіс Свейнпол
Подруга Бехаті та за сумісництвом ще один янгол Victoria's Secret Кендіс Свейнпол також насолоджується першими місяцями материнства: 5 жовтня вона народила сина Анака. Батько дитини – бразильський манекенник Херманн Ніколі, з яким модель разом із 2005 року.

Так само як і Бехаті, Кендіс взяла тайм-аут у роботі. Напередодні паризького показу Victoria's Secret дівчина залишила у своєму Instagram емоційне повідомлення:

Хлопці! Успіхів у Парижі! Тож шкода, що пропускаю це шоу! Безперечно, воно буде чарівним. Дівчата, насолоджуйтесь кожним моментом. З нетерпінням чекаю показу! З нетерпінням чекаю vsfs2017!

Кендіс Свейнпол і Херманн Ніколі

Блейк Лайвлі
Про другий вагітності Блейк Лайвлі заговорили у квітні, а наприкінці вересня акторка подарувала своєму чоловікові Райану Рейнольдсу доньку. Як назвали малу, досі невідомо. До речі, ім'я першої дочки Джеймс зіркові батьки також приховували протягом кількох місяців після її народження у грудні 2014 року.

В одному з інтерв'ю актриса зізналася, що мріє про велику сім'ю і планує народити як мінімум п'ятьох дітей.

Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс

Олівія Уайлд
11 жовтня трапилося поповнення в акторській сім'ї Олівії Уайлд та Джейсона Судейкіса. У пари народилася донька, яку назвали Дейзі Жозефіна Через кілька днів після пологів Олівія розмістила фотографію малюка в Instagram, підписавши:

Дейзі Жозефіна Судейкіс. Народилася як справжній бос у Міжнародний день дівчаток.

Уайлд і Судейкіс заручені з 2013 року, але весілля поки що так і не відбулося. У квітні 2014 року в акторів народився первісток, син Отіс Олександр.

Олівія Вайлд і Джейсон Судейкін

Міла Куніс
Радісна подія сталася в сім'ї Міли Куніс та Ештона Катчера буквально днями. 30 листопада 33-річна Міла народила сина, якого назвали слов'янським іменем Димитрій. Друге ім'я малюка – Портвуд.

До того як дізнатися стать малюка, Міла та Ештон говорили всім, що будуть раді, якщо народиться ще одна дівчинка, але насправді вони мріяли про сина, і коли дізналися, що у них буде хлопчик, вони були на сьомому небі від щастя. Ештон завжди хотів сина, тому що він і сам досі, як маленький хлопчик, любить автомобілі та гаджети. Він любить Уайетт і любить проводити з нею час, але з сином у нього буде особливий зв'язок,

− розповіло джерело з близького оточення зірок.

Актори познайомилися ще в юності на зйомках «Шоу 70-х», але зустрічатися почали лише через багато років у 2012 році. У жовтні 2014 року у пари народилася донька Вайєтт Ізабель, а в липні минулого року відбулося довгоочікуване весілля. В одному з інтерв'ю Міла зізналася, що діти для неї – сенс життя.

Міла Куніс та Ештон Катчер

Статті по темі:

В очікуванні дива: стильні вагітні знаменитості
Бебі-бум: знаменитості, які чекають на поповнення цього року
Як моделі Victoria's Secret переживають свою вагітність

Фото: Gettyimages

Статті на тему